Η δωρεά της LG και της Ithaca ενισχύει τους αστέγους της Αθήνας τις κρύες μέρες των Χριστουγέννων

Date:

Share post:

Η LG Electronics (LG)στο πλαίσιο της ενεργής υποστήριξης των άστεγων συμπολιτών μας, ενισχύει για ακόμα έναν χρόνο μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, «Είναι Ωραίο να Συμμετέχεις», την πρωτοβουλία του έργου της Ιthaca.

Με σκοπό να προστατέψει όσο το δυνατόν περισσότερους αστέγους από το κρύο, δώρισε σε 50 ανθρώπους, που διαβιούν σε συνθήκες δρόμου 50 τσάντες με ισοθερμικά κολάν, μπλούζες και κάλτσες. Αξιοποιώντας την κινητή μονάδα της Ithaca, τα είδη ρουχισμού διανεμήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στο εμπορικό τρίγωνο και συγκεκριμένα στις περιοχές: Κλαυθμώνος, Σταδίου, Ερμού, Αθηνάς, Ομόνοια, Μοναστηράκι, Θησείο, Ψυρρή.

H LG στηρίζει ενεργά την πρωτοβουλία της Ithaca Laundry από την πρώτη στιγμή παρέχοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο ειδικά διαμορφωμένο βαν, δύο πλυντήρια και δύο στεγνωτήρια φροντίζουν, ώστε τα ρούχα να επιστρέφονται στους αστέγους καθαρά και στεγνά, κάνοντας τη διαβίωσή τους όσο πιο αξιοπρεπή γίνεται.Επιπλέον, η εταιρεία στην προσπάθειά της να συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στην ενέργεια της Ithaca, εξόπλισε το 2020 δωρεάν, με 5 πλυντήρια και 5 στεγνωτήρια το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.

Η φωτογραφική κάλυψη της δράσης έγινε από την φωτογράφο Χρυσούλα Πατσού.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content