Η ελίν στέκεται στο πλευρό των πληγέντων

Date:

Share post:

Στον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, η ελίν, με αίσθημα ευθύνης, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό όσων επλήγησαν και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, ανέστειλε τις εισπράξεις οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έως το τέλος του έτους. Το μέτρο της αναστολής αφορά στους πελάτες της εταιρείας που κατοικούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και η εφαρμογή του ξεκινά  από την πρώτη μέρα εμφάνισης των ακραίων καιρικών φαινομένων. 

Η εταιρεία θα συνεχίσει να παρέχει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε όλους τους πληγέντες ενώ παράλληλα, θα προχωρήσει και στη δημιουργία ειδικού πλαισίου ρύθμισης για την αποπληρωμή των οφειλών, η οποία θα ξεκινήσει το νέο έτος. 

Η ελίν βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη υλοποιώντας ενέργειες και συμμετέχοντας σε δράσεις ανακούφισής τους σε κάθε κρίση, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της να αναπτύσσεται με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία.

Related articles

Νέοι με αναπηρία ιδρύουν στο δικό τους σχολικό κυλικείο

Το 20023 το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και το Junior Achievement Greece ανέλαβαν την υποστήριξη ενός Κυλικείου, όπου θα εργάζονταν νέοι/ες με αναπηρία, στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Σύμπραξη ναυτιλιακών εταιρειών για μείωση εκπομπών ρύπων κατά 20%

Οι κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες φιλοδοξούν να υιοθετήσουν στρατηγικές μείωσης της ετήσιας κατανάλωσης καυσίμων των στόλων τους κατά 20%.

Νέα ψηφιακά εργαλεία για τους αγρότες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος CAMA (PRIMA) της Ε.Ε με σκοπό την ενημέρωση κυρίως των αγροτών σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Iατρικό Αθηνών: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια για 6.000 εργαζόμενους σε 70 και πλέον ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες.
Skip to content