Η ελίν στο πλευρό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Date:

Share post:

Η ελίν, με σεβασμό και υπευθυνότητα, αναδεικνύει διαχρονικά τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα μέσα από δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης που στηρίζουν έμπρακτα ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας. Έτσι, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ώθηση» και σε συνεργασία με το Athens Partnership, υποστήριξε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Αθηναίων, το οποίο στέκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας της τρίτης ηλικίας, με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα που χρειάζονται υποστήριξη, προσφέροντάς τους ιατρική, ψυχολογική ή άλλη βοήθεια κατ’ οίκον, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Συγκεκριμένα, η ελίν προμήθευσε με καύσιμα κίνησης για 3 μήνες τα οχήματα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο αναπτύσσεται σε 7 δομές στις 7 Δημοτικές Κοινότητες, εξυπηρετώντας 550 συνανθρώπους μας με 5.000 μηνιαίες ενέργειες.

H Ράνια Καμπουροπούλου, υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ελίν, δήλωσε: «Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» επιτελεί σημαντικό έργο ενδυνάμωσης των συνανθρώπων μας που χρειάζονται υποστήριξη για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους. Στην ελίν, λειτουργώντας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζουμε τέτοιες δράσεις ως μέρος της δέσμευσής μας να δίνουμε “ώθηση” στην κοινωνία μας για ένα καλύτερο μέλλον».

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content