Η Καλή Πράξη από την εθελοντική ομάδα εργαζομένων της Enel Green Power

Date:

Share post:

Η αλληλεγγύη, η βιωσιμότητα και η κοινωνική προσφορά είναι διαχρονικά συνυφασμένες με τις αξίες της Εnel Green Power Ηellas. Η εταιρεία ανέδειξε αυτές τις αξίες πρόσφατα, λίγο πριν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που βρέθηκε δίπλα σε οικογένειες και μοναχικούς σε ανάγκη, προσφέροντάς τους το πρώτο γεύμα της χρονιάς. 

Η ομάδα εθελοντών εργαζομένων της Εnel Green Power Ηellas στάθηκε στο πλευρό φορέων και οργανισμών σε ολόκληρη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας βασικά διατροφικά είδη πρώτης ανάγκης. Αναλυτικότερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείες σε Αθήνα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Εύβοια και Πάτρα, συγκέντρωσαν σχεδόν ένα τόνο τρόφιμα και τα παρέδωσαν με αγάπη και ζεστασιά: 

  • στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην Αθήνα, 
  • στο «Παιδικό Χωρίο SOS» στην Αλεξανδρούπολη, 
  • στο «Κέντρο Αποθεραπείας, Αποκατάστασης, Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Κιβωτός» στην Κοζάνη, 
  • στο «Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρύστου Άγιος Νικόλαος» στην Εύβοια και 
  • στο «Φωτεινό Αστέρι» στην Πάτρα. 

Στελέχη των οργανισμών και επωφελούμενοι ευχαρίστησαν θερμά γι αυτή την εθελοντική πρωτοβουλία τους εργαζομένους της εταιρείας.

Ο Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, Επικεφαλής Επικοινωνίας της Enel Green Power, δήλωσε σχετικά: «Η νέα αυτή εθελοντική πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης της Εnel Green Power Ηellas, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων που ήδη έχει υλοποιήσει η εταιρεία μας αποδεικνύοντας εμπράκτως την στήριξη της στις τοπικές κοινωνίες, σε οργανισμούς και ιδρύματα στις περιοχές που δραστηριοποιείται. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο εθελοντικός καθαρισμός της Πάρνηθας σε συνεργασία με το εθελοντικό κίνημα «Save Your Hood» καθώς και η προσφορά 1000 μερίδων φαγητού στο Κέντρο της Αθήνας, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Δείπνο Αγάπης».

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.