Η κατασκευή του υπαίθριου θεάτρου Καρύστου με την υπογραφή της SICAP

Date:

Share post:

Η εταιρία SICAP, μέλος του Ομίλου SABO, ανέλαβε την κατασκευή του υπαίθριου θεάτρου στην Κάρυστο, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα σε μια λαμπερή, μουσική βραδιά παρουσία επίσημων καλεσμένων, φορέων και πλήθους κατοίκων. 

Η εταιρία υλοποίησε με επιτυχία το απαιτητικό έργο εντός τριών μηνών, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις του project. Ειδικότερα, η εξειδικευμένη ομάδα της SICAP, πραγματοποίησε τις εκσκαφές για τη διαμόρφωση των θεμελίων του θεάτρου, προχώρησε σε εξυγιάνσεις σε διαμορφωμένο έδαφος καθώς και σε πλήρωση όλου του περιβάλλοντα χώρου – ανάντη και κατάντη των κερκίδων – με ψηφίδα λατομείου. Παράλληλα, προχώρησε σε κατασκευές σκυροδεμάτων με καμπύλους και ταυτόχρονα εμφανείς ξυλότυπους καθώς και στην αισθητική βελτίωση συγκεκριμένων επιφανειών, ώστε να συνάδουν με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντα χώρου. Επιπλέον, για τις ανάγκες του θεάτρου η εταιρεία προέβη σε σύγχρονες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του κατά τις νυχτερινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το νέο υπαίθριο θέατρο Καρύστου αποτελεί ορόσημο τόσο για την περιοχή όσο και για το νησί της Εύβοιας. 

Η SICAP αναλαμβάνοντας τη δημιουργία του υπαίθριου θεάτρου Καρύστου συνεισέφερε με τις δικές της δυνάμεις στην ενδυνάμωση της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής, καθώς και στην ανάδειξη του φυσικού της πλούτου.

Related articles

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 
Skip to content