Η Κωτσόβολος χαράσσει διαδρομές στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο για μία Καλύτερη Ζωή

Date:

Share post:

Τα τελευταία χρόνια η ζωή μας σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο, υφίσταται ραγδαίες αλλαγές. Αλλαγές που επιτάσσουν μία πιο υπεύθυνη συμπεριφορά, με γνώμονα το κοινό καλό.

Για να έχουμε δικαίωμα σε μία Καλύτερη Ζωή, όλοι οι φορείς που συνυπάρχουν σε μία κοινωνία -η ιδιωτική πρωτοβουλία, οι πολίτες και το κράτος- πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στο να «οικοδομήσουμε» ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους ανθρώπους. Αυτήν τη φιλοσοφία εφαρμόζει στην πράξη η Κωτσόβολος, η οποία μέσα από σειρά ενεργειών συνεισφέρει στην κοινωνία, στον αθλητισμό και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία στηρίζει ως Μεγάλος χορηγός τον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας», ένα διεθνές αθλητικό γεγονός, στο οποίο θα συμμετάσχουν 147 αστέρες του αθλήματος από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες. Στοχεύοντας στο να συνεισφέρει στον μέγιστο βαθμό στην κοινωνία, η εταιρεία έχει οργανώσει ενέργειες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο περίπτερό της, που θα «τρέξουν» παράλληλα με τον πενθήμερο αγώνα (27 Απριλίου – 1 Μαΐου) σε 5 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Ηράκλειο Κρήτης, Αθήνα (ΟΑΚΑ), Καρδίτσα, Λάρισα, Ιωάννινα).

Η «διαδρομή» της Κωτσόβολος προς μία Καλύτερη Ζωή με ίσες ευκαιρίες για όλους χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς, εστιάζει εν προκειμένω σε 3 σημεία:

Διαθέσιμα ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια για όποιον θέλει να δοκιμάσει
Ποδηλατούμε όλοι μαζί για ένα βιώσιμο μέλλον!

1.Τη μετάδοση της «πράσινης» κουλτούρας στη μετακίνηση: Η εταιρεία μέσα από τα περίπτερό της στις πόλεις από τις οποίες περνά ο ποδηλατικός γύρος, επικοινωνεί την αξία και την ομορφιά της προστασίας του περιβάλλοντος και της ποδηλασίας. Για αυτό και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια, ώστε να επιλέξουν πιο βιώσιμες μεθόδους μετακίνησης στην καθημερινότητά τους και τη «διαδρομή προς μία καλύτερη ζωή».

Και για όποιον θέλει να αποκτήσει το δικό του ηλεκτρικό ποδήλατο τελευταίας τεχνολογίας, το
Ducati MG-20 Magnesium, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να μπει σε διαγωνισμό, είτε κάνοντας
κλικ εδώ είτε κάνοντας μια επίσκεψη στο περίπτερο της Κωτσόβολος στις περιοχές που θα περάσει ο Αγώνας!

Δράση “Ποδηλατώ και Εγώ” για ΑμεΑ
Ποδηλατούμε όλοι μαζί για έναν καλύτερο κόσμο!

2.Η δράση «Ποδηλατώ και Εγώ» θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της Κωτσόβολος, όπου θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση του κοινού για τη χρήση ειδικών ποδηλάτων για ΑμεΑ από εθελοντές και αθλητές των τοπικών σωματείων ΑμεΑ και θα δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες να τα δοκιμάσουν. Επιπλέον, ο γνωστός Παραολυμπιονίκης Αθλητής ποδηλασίας, Νίκος Παπαγγελής, θα βρίσκεται στο περίπτερο και θα μοιραστεί με τους επισκέπτες του, εμπειρίες και στιγμές από τους αγώνες του.

«Πρασινίζουμε» τις περιοχές της Εύβοιας
Ποδηλατούμε όλοι μαζί για καλό σκοπό!

3.Το «πρασίνισμα» της Βόρειας Εύβοιας. Όλες οι δράσεις της Κωτσόβολος αποσκοπούν στο να αφήσουν το δικό τους θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και στο περιβάλλον. Για τον λόγο αυτό, η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό we4all, καλεί το κοινό να επισκεφτεί το περίπτερό της και να ποδηλατήσει με σκοπό η Εύβοια να γίνει ξανά πράσινη. Συγκεκριμένα, με τη δράση «Ποδηλατούμε για καλό σκοπό», η Κωτσόβολος για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύουμε με τα ποδήλατα στις δράσεις της θα φυτεύει 2 δέντρα στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, στην προσπάθεια όλων να γίνει ξανά ο πράσινος πνεύμονας που ήταν κάποτε.

Όλοι μαζί ποδηλατούμε για έναν καλό σκοπό και έναν καλύτερο κόσμο!

Η Κωτσόβολος, φροντίζει να μας ενδυναμώνει με όλα όσα χρειαζόμαστε καθημερινά, με τα 91 καταστήματα της σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τα 52 σημεία για άμεση επισκευή, με τους χιλιάδες ανθρώπους που εργάζονται και φροντίζουν για την άριστη εξυπηρέτηση, κάνοντας το πιο γρήγορο πετάλι, με τα 60 vans, τα 3 eco vans, τα 45 φορτηγά και τα 9 ηλεκτρικά ποδήλατα, για να λαμβάνουμε άμεσα τις παραγγελίες μας.

Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα της Κωτσόβολος, που είναι εκεί σε κάθε διαδρομή, μεγάλη και μικρή, που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή τη δική μας ή των ανθρώπων μας, ας δώσουμε και εμείς το παρών, ενώνοντας τη δική μας δύναμη με την ιδιωτική πρωτοβουλία για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Μάθετε περισσότερα για τις δράσεις της Κωτσόβολος στον Ποδηλατικό Γύρο της Ελλάδας,
κάνοντας κλικ εδώ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».