Η ΜΕΒΓΑΛ επιβραβεύει την αριστεία

Date:

Share post:

Μία ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε η ΜΕΒΓΑΛ, την περασμένη Τρίτη 3/01/23, για να τιμήσει όλα τα παιδιά των εργαζομένων της που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2022.

Η εταιρεία προσκάλεσε τους νέους φοιτητές και τους γονείς τους στις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και έδωσε σε κάθε παιδί χρηματικό βραβείο 1.000 € μαζί με αναμνηστικό έπαινο για την επιτυχία τους. 

Ο συγκεκριμένος θεσμός υλοποιείται αδιάλειπτα από το 2002 και αποτελεί μέρος του προγράμματος «Αγάπης Έργα για τον Εργαζόμενο», το οποίο περιλαμβάνει πρακτικές στήριξης των εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ και των οικογενειών τους. Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει βραβεύσει περισσότερα από 450 παιδιά, λειτουργώντας σαν ευρύτερη οικογένεια για τους ανθρώπους της.

Η Πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ, Mαίρη Χατζάκου συνεχάρη τα παιδιά και τους γονείς τους με την παραίνεση  το πτυχίο να μην τους κάνει να χάσουν την ανθρωπιά τους και να απολαύσουν τη φοιτητική τους περίοδο. Στη συνέχεια παρουσίασε στα παιδιά τη ΜΕΒΓΑΛ, «για να γνωρίσετε -όπως είπε- που εργάζονται οι γονείς σας».

Τη βράβευση των παιδιών έκανε η Μαριάννα Παπαδοπούλου Χατζάκου, Μέλος Δ.Σ της ΜΕΒΓΑΛ, η οποία δήλωσε τη χαρά όλης εταιρείας για την επιτυχία τους και  επεσήμανε ότι η ζωή στα φοιτητικά έδρανα είναι αυτή που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσει την προσωπικότητα του καθενός.

Επίτιμος προσκεκλημένος της ιδιαίτερης αυτής ημέρας ήταν ο αθλητής παραολυμπιακών αγώνων Στέλιος Μαλακόπουλος, του οποίου η ΜΕΒΓΑΛ είναι υπερήφανη χορηγός τα τελευταία 3 χρόνια. Με την ευκαιρία της εκδήλωσης η Διοίκηση της εταιρείας  τίμησε  τον Στέλιο για τις αθλητικές του πρωτιές και ρεκόρ στον παγκόσμιο στίβο, αλλά και για τα μαθήματα ζωής, δύναμης και υπερηφάνειας που δίνει με τις επιλογές του. Κατά την ομιλία του ο αθλητής τόνισε στα παιδιά τη σημασία της προσπάθειας αλλά και της δεύτερης ευκαιρίας λέγοντας: «Μετά το ατύχημα ένιωσα πως ο Θεός μου δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να φτιάξω τη ζωή μου διαφορετικά…».

Τα παιδιά της ΜΕΒΓΑΛ, μέσα από τη συγκινητική ομιλία του Στέλιου Μαλακόπουλου, πήραν ένα σπουδαίο μήνυμα: να μην απογοητεύονται, γιατί με τη θέληση και την προσπάθεια όλα είναι εφικτά!

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.