Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Date:

Share post:

Η Πλαίσιο, μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο του retail, μέσω της εθελοντικής της ομάδας, «Πλάι σου», προχώρησε -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- στη δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού, επίπλων γραφείου και παιχνιδιών στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα. Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας και αποσκοπεί στην ενίσχυση ενός οργανισμού που υποστηρίζει και αποκαθιστά παιδιά με εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα. 

Η δωρεά περιλαμβάνει φορητούς υπολογιστές, καρέκλες και προσχολικά παιδικά παιχνίδια, για τη βελτίωση των υποδομών του Ιδρύματος και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι. Παράλληλα, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Πλαίσιο ανέλαβε να επισκευάσει υφιστάμενους υπολογιστές, οθόνες και εκτυπωτές που είχε στη διάθεσή του το Ίδρυμα, και οι οποίοι προορίζονται να δοθούν σε οικογένειες που τους έχουν πραγματικά ανάγκη. Έτσι, η εταιρεία πρόσφερε, τόσο στους εργαζομένους όσο και στα παιδιά, χαρά, χαμόγελο και αισιοδοξία, κάνοντας το αύριό τους ομορφότερο και πιο φωτεινό. 

Η Πλαίσιο, μέσα από τους εθελοντές της, θα συνεχίσει να υποστηρίζει οργανισμούς και ιδρύματα που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των παιδιών, αφού η ενίσχυση των οργανισμών αυτών είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος.

Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=68wHh09tcUI 

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content