Η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΡΙΑΔΝΗ ανοίγει τις πόρτες της

Date:

Share post:

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή ανακοίνωσε προ ημερών την έναρξη λειτουργίας της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΑΡΙΑΔΝΗ» στον Άγιο Δημήτριο, Αττικής. 

Η Στέγη «ΑΡΙΑΔΝΗ» θα φιλοξενήσει 9 ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία, προσφέροντάς τους το δικό τους σπίτι γεμάτο ασφάλεια, φροντίδα, οικογενειακή θαλπωρή και αγάπη, και ανακουφίζοντας ταυτόχρονα τους γενναίους γονείς τους, που ξέρουν πως τα παιδιά τους θα βρίσκονται σε καλά χέρια. 

Όπως η Αριάδνη βοήθησε τον Θησέα να βγει από τον λαβύρινθο, κρατώντας για εκείνον τον μίτο, έτσι και η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή προσπαθεί να κρατάει πάντα τον μίτο για τους υπέροχους ανθρώπους που εξυπηρετεί, για να ξεπερνούν τα εμπόδια που υψώνονται μπροστά τους και να βγαίνουν στο φως μίας καλύτερης ζωής.  

Τα εγκαίνια της Στέγης τελέστηκαν την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 στις 11.00, από την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content