Η Cardlink, μέλος της Worldline, αναδεικνύεται σε Great Place to Work

Date:

Share post:

Η Cardlink θέτει διαχρονικά τους εργαζόμενους της στο επίκεντρο της λειτουργίας της με στόχο να αποτελέσει ένα πρότυπο εργοδότη που ξεχωρίζει για το εργασιακό του περιβάλλον. 

Σ’ αυτό το πλαίσιο η εταιρεία υποδέχθηκε με ικανοποίηση τη διάκρισή της ως μέλος της Worldline, Πιστοποίησης Great Place to Work® (CERTIFIED by Great Place to Work®) από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas. Είναι ακόμα μεγαλύτερη τιμή που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση έπειτα από την ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση των ίδιων των ανθρώπων της, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της. 

Συγκεκριμένα, η διαδικασία αξιολόγησης στηρίχθηκε στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, το οποίο βασίζεται στο μοντέλο εμπιστοσύνης και περιλαμβάνει αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, ο σεβασµός προς τους εργαζομένους, η δικαιοσύνη, το αίσθημα υπερηφάνειας και η συναδελφικότητα. 

Η Cardlink αναγνωρίζει τη σημασία για τις σύγχρονες επιχειρήσεις, του να επενδύουν σε σχέσεις αλληλοεκτίμησης και πιστότητας με το εργατικό τους δυναμικό, με στόχο να αποδεικνύονται ως εργοδότης επιλογής για εργαζομένους και υποψηφίους. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται  στον ενάρετο κύκλο της ικανοποίησης των εργαζομένων και των πελατών. Αν φροντίσεις τους εργαζομένους, εκείνοι θα φροντίσουν τους πελάτες. Και αν οι πελάτες είναι ευχαριστημένοι, τότε και οι εργαζόμενοι θα είναι υπερήφανοι και ικανοποιημένοι. Με αυτή τη διάκριση, η εταιρεία επιτυγχάνει το στόχο της έχοντας λάβει τη σημαντικότερη ψήφο εμπιστοσύνης, αυτή των ίδιων των εργαζομένων της. 

O Αντίγονος Παπαδόπουλος, CEO Cardlink, μέλος της Wordline, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε υψηλούς δείκτες σε όλους τους τομείς αξιολόγησης. Ευχαριστώ θερμά όλους τους συναδέλφους  για τα εξαιρετικά αποτελέσματα  της έρευνας και την πιστοποίηση μας ως Great Place to Work®. Πρόκειται για μία ουσιαστική αναγνώριση των προσπαθειών μας και της αποστολής μας να είμαστε αντάξιοι του θαυμασμού και της εμπιστοσύνης των εργαζομένων και των πελατών μας καλλιεργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον για το οποίο οι άνθρωποι μας είναι υπερήφανοι και στο οποίο κυρίαρχη θέση έχουν οι ανθρώπινες εμπειρίες, ο αλληλοσεβασμός και η συναδελφικότητα. Συνεχίζουμε δυναμικά να επενδύουμε στους εργαζομένους μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για τη συνεχή ανάπτυξή τους, καθώς εκείνοι είναι η δύναμή μας».

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content