Η DIMAND υποστηρίζει τον Σύλλογο ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Date:

Share post:

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων DIMAND Α.Ε., αγκαλιάζει την κοινωνική ποικιλομορφία και την ισότητα, στοιχεία που ταυτίζονται με την φιλοσοφία και τον σκοπό των Δρομέων Ελπίδας.

Υποστηρίζοντας μια οπτική η οποία επικεντρώνεται στο άτομο, με απώτερο σκοπό την ένταξή του στο σύνολο, με αλτρουιστική υπόσταση και με πράξεις που ανταποκρίνονται στην κοινωνική δικαιοσύνη, η DIMAND στέκεται αρωγός στις δράσεις του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας». Προσφέροντας ένα, υψηλών προδιαγραφών, αμαξίδιο, της εταιρείας HOYT (USA), κατασκευασμένο από αλουμίνιο, στελέχη της εταιρείας έτρεξαν μαζί με ένα παιδί ΑμεΑ, στο 1st Zero Discrimination Run, που διοργάνωσε ο σύλλογος την Κυριακή 14.05.2023, στο ΟΑΚΑ.

Το αμαξίδιο HOYT

Το αμαξίδιο HOYT  είναι κατάλληλο κυρίως για δρόμους ασφάλτου, ενώ η ακριβής πορεία του διασφαλίζεται από πολλαπλούς ελέγχους με λέιζερ και εξατομικευμένη στάθμιση. Διαθέτει φρένο έλξης και στάθμευσης και μπορεί να ρυμουλκηθεί με ειδικό εξάρτημα από ποδήλατο. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρι αφρού μνήμης και τσέπες αποθήκευσης για την πιο άνετη εμπειρία των παιδιών με αναπηρία. Αποσυναρμολογείται πλήρως για ευκολότερη αποθήκευση και αποστολή παντού στον κόσμο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού «Δρομείς Ελπίδας», εξ ́ ονόματος του συνόλου των δρομέων μελών, και των οικογενειών παιδιών με αναπηρία, επιθυμεί να εκφράσει θερμές ευχαριστίες στην Διοίκηση της DIMAND που, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμά του συλλόγου, βρίσκεται δίπλα στον σύλλογο ως βασικός Υποστηρικτής και Χορηγός εξοπλισμού. Οι Δρομείς Ελπίδας και η DIMAND, παραμένουν δεσμευμένοι στις αξίες της κοινωνικής ισότητας, με διάθεση να συνεχίσουν να υλοποιούν έργα και δράσεις που θα υποστηρίζουν την καταπολέμηση των διακρίσεων, θα αναδεικνύουν τη σημασία της συμπερίληψης και θα συμβάλουν στην εδραίωση των αξιών μιας κοινωνίας ισότιμων ανθρώπων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content