Η DUR χορηγός στην 31η Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας

Date:

Share post:

Η DUR ήταν χορηγός στην 31η Διεθνή Ολυμπιάδα Φιλοσοφίας, που πραγματοποιήθηκε 11 – 13 Μαΐου  στην Αρχαία Ολυμπία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 νέοι στοχαστές, νικητές των εθνικών διαγωνισμών Φιλοσοφίας από 50 χώρες, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο στίβο του πνεύματος.

Στην τριήμερη παραμονή τους οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαλέξεις και εργαστήρια. Κεντρικό θέμα της Ολυμπιάδας ήταν η «Ζωή σε συνθήκες άμιλλας» με επίσημο ομιλητή τον Ολυμπιονίκη Γερμανό Φιλόσοφο Χανς Λένκ. Η DUR «αγκάλιασε» τον μαθητικό διαγωνισμό φιλοσοφία παρέχοντας στη διοργάνωση τα διαχρονικά και αγαπημένα DUR Polo shirts

Η DUR διαθέτει επί σειρά ετών έντονη συμμετοχή σε πρωτοβουλίες και δράσεις οργανισμών που λειτουργούν στον χώρο του πολιτισμού, της κοινωνίας και της εκπαίδευσης.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content