Η Endless EC επισκέπτεται τα σχολεία στη Σάμο και τα στηρίζει έμπρακτα

Date:

Share post:

Η Endless EC, μέσα από τη συνέργια της με τα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επισκέφθηκε το Δεκέμβριο δύο σχολεία στη Σάμο για τη στήριξη και κάλυψη των αναγκών τους, κλείνοντας έτσι τη χρονιά. Με την επίσκεψη στα σχολεία, η Endless EC καλωσορίζει ένα νέο εκπαιδευτικό έτος που έρχεται με την πρόσβαση των μαθητών σε υπερσύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και νέες διδακτικές πρακτικές αλλά και με την καλύτερη λειτουργία των σχολικών χώρων που ζημιώθηκαν εξαιτίας φυσικών εξωτερικών παραγόντων.

Αρχικά τα στελέχη της Endless EC επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Σάμου το οποίο μετά το σεισμό έχει εγκατασταθεί προσωρινά σε μέρος με κοντέινερ για τάξεις. Είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους μαθητές, τους διευθυντές του σχολείου και τον πρόεδρο συλλόγου γονέων και να μιλήσουν για τα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας και τις δράσεις τους. Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλοβασίου Σάμου, γνωστό ως Πορφυριάδα, το οποίο και στεγάζεται σε ένα κλασικό κτίριο που μετά το σεισμό έπαθε μεγάλες ζημιές εσωτερικά και εξωτερικά. Εκεί τα στελέχη της εταιρείας μίλησαν με τους εκπαιδευτικούς, τους σχολικούς διευθυντές και τον Δήμαρχο Καρλοβασίου κύριο Αλέξανδρο Λυμπέρη.

Μέσα από αυτή την δράση για μια ολοένα και περισσότερο εποικοδομητική σχολική χρονιά, η Endless EC έκανε χορηγία ενός ολοκαίνουριου διαδραστικού πίνακα, projector και υπολογιστή και προσέφερε 1 παλέτα με χαρτικά και χλωροκαθαριστικά του brand Endless στο καθένα από τα σχολεία. Έτσι οι μαθητές έρχονται πιο κοντά στη γνώση, ενώ παράλληλα οι λειτουργίες των σχολείων διευκολύνονται σημαντικά.

Related articles

Η Eurolife FFH στο πλευρό του TEDxPanteionUniversity 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά

Για τη  Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα στους νέους και να στηρίζει πρωτοβουλίες που ενθαρρύνουν την...

ΕΤΒΑ: Μέτρα για την κακοκαιρία στο Επιχειρηματικό Πάρκο Λαμίας

Επιτόπου υπάρχουν συνεργάτες με μηχανήματα έργου προκειμένου να υπάρξει η όποια επέμβαση κριθεί άμεσα αναγκαία. 

H CNP Cyprus διοργάνωσε “Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον”

Ο Όμιλος CNP Cyprus, διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την «Ημέρα Καθαρισμού για το Περιβάλλον». Στην προσπάθεια για έναν...

Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρείας και το σύνολο των εργαζομένων της κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών.
Skip to content