Η Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός στη νέα σειρά επεισοδίων «Μεγάλα Πώς» της Ατράκτου

Date:

Share post:

Η  Eurolife FFH  είναι ο Μεγάλος Χορηγός στα «Μεγάλα Πώς» by Atraktos teens της ΑΜΚΕ Άτρακτος, της νέας σειράς επεισοδίων με πρωτότυπες ερωταπαντήσεις μεταξύ εφήβων και καταξιωμένων προσωπικοτήτων με ιστορίες που πρέπει να ακουστούν.

Στα «Μεγάλα Πώς», οι έφηβοι αναλαμβάνουν το ρόλο του παρουσιαστή και με τον δικό τους, φρέσκο τρόπο, παίρνουν συνέντευξη από γνωστούς επιχειρηματίες, επιστήμονες και αθλητές, με στόχο να μάθουν από την εμπειρία και να εμπνευστούν από τις προσωπικές διαδρομές των συνεντευξιαζόμενων. Η σειρά λειτουργεί και ως μια πρωτότυπη ευκαιρία για επαγγελματικό προσανατολισμό των εφήβων, αφού μέσα από μια διασκεδαστική, εξωσχολική διαδικασία, έχουν τη δυνατότητα να ρωτήσουν και να μάθουν πληροφορίες για διάφορους επαγγελματικούς τομείς, απευθείας από τους ειδικούς.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής, που προβλήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, ήταν ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH. Ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου μίλησε με την Μαίρη και τον Αχιλλέα, παρουσιαστές του επεισοδίου, απαντώντας στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους, σε μια από τις πιο ανατρεπτικές συνεντεύξεις που έχει δώσει ποτέ.

Η συνεργασία της Eurolife FFH με την ΑΜΚΕ Άτρακτος, που ξεκίνησε το καλοκαίρι, πλαισιώνεται επίσης από την υποστήριξη της εταιρείας στο νέο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς «Μεγάλες Κουβέντες» by Atraktos kids, στην οποία τα παιδιά συζητούν με τους μεγάλους, κάνουν δύσκολες ερωτήσεις και οδηγούν τα ίδια τη συζήτηση, θίγοντας με το μοναδικό, αθώο τους τρόπο, απαιτητικά θέματα σε αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα.

Για την Eurolife FFH, αξία έχει να δίνει σε όλους μια αισιόδοξη προοπτική για το μέλλον τους, επενδύοντας σε ουσιαστικές συνεργασίες με οργανισμούς που προωθούν την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Η Άτρακτος, μέσω εκπαιδευτικών ενεργειών και δράσεων, προωθεί θετικά πρότυπα για τους ανθρώπους, κάτι που συμπίπτει και με τις εταιρικές αρχές και αξίες της Eurolife FFH

Related articles

ACS: Ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας με χάλκινο μετάλλιο EcoVadis 

Η Ecovadis βαθμολογεί την απόδοση αξιολογώντας τις πολιτικές, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα μιας εταιρείας, καθώς και στοιχεία από τρίτους επαγγελματίες και εξωτερικούς εμπλεκόμενους.

ΕΥΡΗΚΑ: Δωρεές αξίας 150.000 ευρώ μέσα στο 2022

Η εκστρατεία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ και της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ξεκίνησε στις αρχές του 2022, με την προσφορά αντιβακτηριδιακών-απολυμαντικών προϊόντων αξίας 50.000 ευρώ στους πολίτες της Ουκρανίας.

EEΣ: Είδη πρώτης ανάγκης σε νοικοκυριά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η δράση αναπτύχθηκε από κλιμάκια του ΕΕΣ στελεχωμένα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντικό δυναμικό του Οργανισμού.

Greek – Ukrainian Startups Gateway

Στόχος του προγράμματος Greek-Ukrainian StartUp Gateway είναι να προσφέρει προσωρινή μετεγκατάσταση σε ουκρανικές start-ups και στους εργαζόμενούς τους (όπως και στις οικογένειές τους).