Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Date:

Share post:

Η FRONERI έδωσε δυναμικό παρών στο 6ο No Finish Line Athens, που έλαβε χώρα στην «Αγορά του Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως τηνΚυριακή 29 Μαΐου 2022, ως ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές του θεσμού. 

Παράλληλα, εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ με τη συμμετοχή τους σκοπό είχαν να συμβάλλουν ουσιαστικά και στην καλλιέργεια κουλτούρας προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στη φετινή διοργάνωση NFL συμμετείχαν πάνω από 10.000 εθελοντές δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι με την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αλλιώτικη γευστική περιπέτεια με τα νέα παγωτά Nuii που τους προσέφερε η FRONERI στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που διατηρούσε στον χώρο.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Stelios Awards For Young Entrepeneurs In Greece: Επιστρέφει για 13η χρονιά

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχών άνοιξε και η συνολική αξία επάθλων ανέρχεται σε 100.000 ευρώ μετρητά, για 3 νικητές.