Η Groupama Ασφαλιστική παραδίδει το χρηματικό του δώρο στο πρώτο παιδί της νέας χιλιετίας

Date:

Share post:

Έφτασε η στιγμή που η νεαρή Κουτρουμάνου Ελένη από τη Ρόδο, το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα τη νέα χιλιετία, θα παραλάβει το δώρο της από την Groupama Ασφαλιστική.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η τότε Metrolife Εμπορική (μετέπειτα Groupama Ασφαλιστική) είχε ανακοινώσει ότι επιφυλάσσει ένα δώρο (με τη μορφή ασφαλιστικού καταπιστεύματος),  στο πρώτο τυχερό μωρό του millennium. Η Ελένη, 22 ετών σήμερα, θα παραλάβει το δώρο της από το γραφείο της συνεργάτιδας της Groupama Ασφαλιστικής στη Ρόδο κας Βάσως Μουτάφη.

Ο Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής σχολίασε σχετικά «Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, η Ελένη σήμερα παραλαμβάνει το δώρο της, μία εικοσαετία και κάτι από την αυγή της νέας χιλιετίας. Η κίνηση της τότε Metrolife για το πρώτο μωρό της χιλιετίας, είναι στην πραγματικότητα μια πράξη αγάπης για κάθε παιδί, ώστε να έχει μια καλή μαγιά εκκίνησης για την μετέπειτα ζωή του. Ευχόμαστε από καρδιάς στην Ελένη να είναι πάντα τυχερή».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.

Η εκπαίδευση στελεχών «πολιορκητικός κριός» για τα ESG

Βάσει της υποχρεωτικής εφαρμογής του Taxonomy από το 2022 και του NFDR από το 2021 (στην Ελλάδα απαιτητός από τις εισηγμένες εταιρείες) οι ελληνικές επιχειρήσεις θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους.