Η Groupama υπερήφανη χορηγός του αθλητή ιστιοπλοΐας, Δ. Μπήτρου

Date:

Share post:

Η  Groupama Ασφαλιστική, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει ότι για 5η συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό του νεαρού Έλληνα αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Πειραιά και μέλους της Εθνικής Ομάδας Ιστιοπλοΐας, Δημήτρη Μπήτρου, στηρίζοντας την προσπάθειά του να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί εντός και εκτός συνόρων στο άθλημά του.

Ο Δημήτρης Μπήτρος έχει ήδη στο ενεργητικό του αρκετές σημαντικές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια. Το 2022 ήταν μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά, κατά την οποία κατάφερε να ξεχωρίσει σε σημαντικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2023 κατάφερε, επίσης, να διακριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 420, κατακτώντας την 1η θέση στην κατηγορία Μεικτών Νέων, την 1η θέση στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών, τη 2η θέση στην κατηγορία Ανδρών και τη 2η θέση στην κατηγορία Νέων Ανδρών.

Στους επόμενους στόχους του περιλαμβάνονται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 420 στην Gdynia της Πολωνίας (3-10/7/23) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 42 στην Alicante της Ισπανίας (21-29/7/23).

Στην Groupama Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας τη σημασία του αθλητισμού για την πρόληψη και την προστασία της υγείας, στεκόμαστε “Σίγουρα Δίπλα” σε αθλητές σαν τον Δημήτρη Μπήτρο, που συνδυάζουν σκληρή δουλειά και υψηλού επιπέδου προετοιμασία, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους. Η Groupama Ασφαλιστική του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους προσεχείς αγώνες του.

Related articles

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...

SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Το SolidarityNow βρέθηκε από τις πρώτες ώρες της καταστροφής στο Βόλο, όπου στήθηκε σταθμός ρευματοδότησης με γεννήτρια της οργάνωσης.
Skip to content