Η ISOMAT βάζει τα αθλητικά της για καλό σκοπό στον NFLAthens

Date:

Share post:

Η εθελοντική ομάδα της ISOMAT, «ISOMATSUPERTEAM», έβαλε τα αθλητικά της και έτρεξε για καλό σκοπό στον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα στην Ελλάδα σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια, «NoFinishLineAthens», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου.

Ο «No Finish Line Athens» ανήκει στην παγκόσμια και βραβευμένη σειρά αθλητικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα «NoFinishLineGlobalSeries» και φέτος πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγορά Καλατράβα του ΟΑΚΑ. Εκεί, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν, να περπατήσουν και να αθληθούν χωρίς τερματισμό, καταγράφοντας χιλιόμετρα που η διοργάνωση μετατρέπει σε χρήματα για την υλοποίηση προγραμμάτων από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η ISOMAT, ως μια κοινωνικά υπεύθυνη και ευαισθητοποιημένη εταιρεία, θέτει σε εφαρμογή ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής και Περιβαλλοντικής Ευθύνης υπό τον τίτλο «ISOMAT από καρδιάς»! Σε αυτό το πλαίσιο, εδώ κι έναν χρόνο έχει δημιουργήσει και την εθελοντική ομάδα «ISOMAT SUPER TEAM» προάγοντας στους εργαζομένους της τις αξίες του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς και του ευ αγωνίζεσθαι.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content