Η Karavias Underwriting Agency αρωγός στην Art Athina

Date:

Share post:

Η ολοκλήρωση της Art Athina 2022, έπειτα από την δίχρονη δια ζώσης απουσίας της από την Αθηναϊκή εικαστική σκηνή, στέφθηκε με επιτυχία και μας έφερε πάλι κοντά με τον κόσμο της Τέχνης.

Πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, η συμμετοχή των καλλιτεχνών, των αιθουσών τέχνης και του κοινού υπήρξε μεγαλύτερη των προσδοκιών, αποδεικνύοντας την ανάγκη του κόσμου για ουσιαστική επαφή με τα εικαστικά δρώμενα.

Η Karavias Underwriting Agency, στάθηκε αρωγός στην υλοποίηση της φουάρ προσφέροντας την Κατά Παντός Κινδύνου ασφαλιστική κάλυψη των συμμετεχόντων έργων μέσα από το χορηγικό της πρόγραμμα, πρακτική την οποία εφαρμόζει αδιάλειπτα από την έναρξη του θεσμού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σχετικά: “Αποτείνοντας φόρο τιμής σε όλους τους θεατές, αποφασίσαμε να αναδείξουμε την σημαντικότητα της προσωπικής ματιάς τοποθετώντας στο περίπτερό μας το έργο του Henri Matisse “Blue Nude II” σαν ολόσωμο καθρέφτη, με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του θεατή στην νοηματοδότηση που αυτός προσδίδει σε κάθε έργο τέχνης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην φουάρ, όσους συμμετείχαν στο εικαστικό αυτό εγχείρημα και κυρίως τους διοργανωτές που μας εμπιστεύθηκαν την ασφάλιση των έργων τέχνης”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

CSR HELLAS: Η σύνδεση της εκπαίδευσης με τη βιώσιμη ανάπτυξη 

Αναγγελία του βαρόμετρου ESG από την έδρα «Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος» του ALBA Graduate Business School σε συνεργασία με το CSR HELLAS.

Enel Green Power: Πολυδρώμενο για παιδιά και νέους στην Κάρυστο

Η Enel Green Power σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» υπό την Αιγίδα του Δήμου Καρύστου, διοργάνωσε παιδικές αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

TÜV NORD: Απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας 

Από το 2020 η βιωσιμότητα συγκαταλέγεται στις βασικές αξίες ανάπτυξης του ομίλου, ενώ με το πλάνο “Strategy2025", η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας στην Πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ

H εκτός συνόρων παρουσία της ΜΕΒΓΑΛ, μίας από τις πρώτες εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων της Ελλάδας, ξεκίνησε το 1985, με πρώτη χώρα την Ιταλία.