Η KRAFT Paints συνέβαλε στη δενδροφυτεύση του Ασπρόπυργου

Date:

Share post:

Η KRAFT Paints, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, προχώρησε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4all, στις 20 Οκτωβρίου 2021, στην αναδάσωση εκτάσεων στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου. 

Στη δράση συμμετείχαν 40 εργαζόμενοι της KRAFT Paints, με την καθοδήγηση των μελών της We4all και προχώρησαν στη δενδροφύτευση 200 δέντρων. Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν  κυπαρίσσια και ακακίες, καθώς και τα δύο αποτελούν δύσφλεκτα ελληνικά είδη φυτών, τα οποία έχουν γρήγορη ανάπτυξη και είναι πολύ ανθεκτικά ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. 

Σε δεύτερο χρόνο, ο οργανισμός We4all θα φυτέψει κι άλλα δέντρα στο ίδιο σημείο με σκοπό την ενδυνάμωση της βιοποικιλότητας της περιοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα μέσο δέντρο τον χρόνο, απορροφά 22 κιλά διοξειδίου του άνθρακα και απελευθερώνει 118 κιλά οξυγόνου.

Η εθελοντική αυτή ενέργεια της ομάδας της KRAFT Paints, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί βασικό πυλώνα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και αναδεικνύει τη δέσμευσή της να υποστηρίζει το πολύτιμο έργο των οργανισμών που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content