Η LG εντείνει την προσβασιμότητα στις οικιακές συσκευές

Η εταιρεία θα αυξήσει τον αριθμό των οικιακών συσκευών που είναι πιο προσβάσιμες για όλους, ξεκινώντας με το WashTower και την ρομποτική σκούπα CordZero M9.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Η LG Electronics (LG) πιστή στη δέσμευσή της για υψηλές επιδόσεις σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης (ESG), θέτει ως στόχο να δημιουργήσει οικιακές συσκευές, με εύκολη πρόσβαση για όλους.  

Η λύση LG WashTower, που συνδυάζει το πλυντήριο και το στεγνωτήριο ρούχων σε μία συσκευή θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που θα περιλαμβάνει ηχητικές οδηγίες και κώδικα braille. Η LG έχει σκοπό, να αυξήσει τον αριθμό των πιο προσιτών, προς όλους, οικιακών συσκευών, ξεκινώντας με τη λύση WashTower και την αναβαθμισμένη ηλεκτρική ρομποτική σκούπα CordZero M9.

Συγκεκριμένα, οι φωνητικές οδηγίες στο LG WashTower και στην CordZero M9 θα διευκολύνουν τους καταναλωτές με προβλήματα όρασης να έχουν πρόσβαση στις προηγμένες λειτουργίες των συσκευών μόνο μέσω ηχητικών μηνυμάτων. Πρόσθετοι ήχοι θα εφαρμοστούν στη συσκευή του WashTower, ώστε να υπάρχει σαφής καθοδήγηση κάθε φορά, που ο χρήστης πατάει κάποιο κουμπί. Επιπλέον, με γνώμονα τους καταναλωτές με προβλήματα όρασης, η πλοήγηση στο Center Control του LG WashTower θα μπορεί να γίνει μέσω χρήσης του κώδικα braille. Όλες οι βελτιώσεις για εύκολη πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προϊόντα LG, όπως πλυντήρια ρούχων, ηλεκτρικές σκούπες, ψυγεία και κλιματιστικά βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Η LG δεσμεύεται για καλύτερη διαχείριση ESG, θέτοντας σε εφαρμογή τα απαραίτητα σχέδια για να συμβάλλει στη διασφάλιση μιας καλύτερης κοινωνίας για όλους και μιας καλύτερης ζωής για κάθε χρήστη ξεχωριστά. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!