Η ManpowerGroup Ελλάδας στήριξε το «JA Start Up 2022»

Date:

Share post:

H ManpowerGroup Ελλάδος ενθαρρύνει τη νεανική επιχειρηματικότητα υποστηρίζοντας τους φοιτητικούς διαγωνισμούς του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (Junior Achievement) και συγκεκριμένα του Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «JA Start Up» που φέτος διεξάχθηκε για 8η συνεχή χρονιά. 

Οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές – μεταξύ των οποίων και  ο Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδας – καθώς και οι προσκεκλημένοι του «JA Start Up 2022» ήταν παρόντες στον εθνικό τελικό ο οποίος πραγματοποιήθηκε από το Junior Achievement Greece την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ManpowerGroup Greece στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το JA πραγματοποίησε τον περασμένο Απρίλιο ειδικό webinar από τη συνεργάτιδα της εταιρείας, Λίλιαν Τσέρτου, Head της Right Management – Talent Solutions της ManpowerGroup Greece με τίτλο «Start up your career with the Right Skills!». Στόχος του webinar ήταν να  φέρει σε επαφή τις φοιτήτριες και τους φοιτητές με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς εργασίας, παρέχοντάς τους συμβουλές και προετοιμάζοντάς τους για το επαγγελματικό τους ξεκίνημα. Με αφορμή τη διοργάνωση του τελικού του προγράμματος «JA Start Up» o κ. Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ManpowerGroup Greece δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που και φέτος συνεχίζουμε να παρέχουμε υποστήριξη αλλά και ουσιαστική βοήθεια στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που συμμετέχουν στο πρωτοποριακό αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα/διαγωνισμό του JA Europe που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 300 Πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή 15.000 φοιτητών. Ως εταιρεία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού χαιρόμαστε ιδιαίτερα που υποστηρίζουμε έναν θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και φοιτήτριες από 18 έως 30 ετών να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και τους βοηθάει να αξιοποιήσουν τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς και δραστηριότητες μιας επιχείρησης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.