Η Novartis Hellas στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας

Date:

Share post:

Διαχρονική δέσμευση της Novartis Hellas είναι να υποστηρίζει τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, η εταιρεία προχώρησε έμπρακτα στην υποστήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, μέσα από ένα ευρύ σύνολο δράσεων.

Από την πρώτη στιγμή, οι εργαζόμενοι της Novartis Hellas σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση “Humanity Greece”, συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης για τις πληγείσες περιοχές. Παράλληλα ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα εθελοντικής βοήθειας της μητρικής εταιρείας για την κινητοποίηση και δυνατότητα προσφοράς όλων των εργαζομένων διεθνώς σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που επιχειρούν στην περιοχή.

Η εταιρεία προχώρησε επίσης σε χρηματική δωρεά στον ανθρωπιστικό και εθελοντικό οργανισμό “Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός”, στην ιατρική ανθρωπιστική μη κυβερνητική οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία”,  και στην αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Emfasis Non-Profit”, για να υποστηρίξει την παροχή υγειονομικής φροντίδας και ειδών πρώτης ανάγκης προς τις ευάλωτες ομάδες που επλήγησαν από τις πλημμύρες.

Τέλος, η Novartis Hellas βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμάκων στη Θεσσαλία (π.χ υγειονομικές αρχές, κοινωνικά φαρμακεια, φαρμακαποθήκες κα.) και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ανθρωπιστικής βοήθειας για να διασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών στις θεραπείες τους. 

Η Novartis, πιστή στην αποστολή της, εργάζεται με συνέπεια με τους συμμετόχους της για να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες να ζουν περισσότερο και καλύτερα.

Related articles

SANITAS και ΑΒ Βασιλόπουλος: Κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού

Oι εθελοντές καθάρισαν όλη την έκταση του πάρκου, απομακρύνοντας περίπου 6.900 λίτρα απορριμμάτων, εκ των οποίων τα 2.200 λίτρα οδηγήθηκαν προς την ανακύκλωση.

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.
Skip to content