Η PepsiCo Hellas υποστηρικτής με τα προϊόντα της στο EKO ACROPOLIS RALLY

Date:

Share post:

Η PepsiCo Hellas υποστήριξε το EKO ACROPOLIS RALLY 2022, το μεγαλύτερο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χρονιάς στη χώρα προσφέροντας προϊόντα της. Η επίσημη τελετή εκκίνησης του EKO ACROPOLIS RALLY 2022 καθώς και η ΕΚΟ Super Special Stage πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), το οποίο μετατράπηκε σε μία εντυπωσιακή ασφάλτινη πίστα 2 χιλιομέτρων. 

Το EKO ACROPOLIS RALLY 2022 κρίνεται σε 300 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών στα βουνά της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, ωστόσο ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η διεξαγωγή Υπερειδικής διαδρομής στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Οι θεατές είχαν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους καταξιωμένους οδηγούς του κορυφαίου θεσμού αγώνων Ράλλυ, παρέα με τις γεύσεις δημοφιλών μαρκών από την PepsiCo Hellas,  όπως  Pepsi, Lipton, Lays, Cheetos κ.α..

Παράλληλα, οι οδηγοί της μεγαλύτερης κατηγορίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA πρόσφεραν θέαμα για τρεις ημέρες. Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η 1η μέρα στα βουνά από το Λουτράκι και ολοκληρώθηκε στη Λαμία, όπου και συνεχίστηκαν οι αγώνες σε αρκετές νέες και απαιτητικές πίστες μέχρι την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

CSR HELLAS: Η σύνδεση της εκπαίδευσης με τη βιώσιμη ανάπτυξη 

Αναγγελία του βαρόμετρου ESG από την έδρα «Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος» του ALBA Graduate Business School σε συνεργασία με το CSR HELLAS.

Enel Green Power: Πολυδρώμενο για παιδιά και νέους στην Κάρυστο

Η Enel Green Power σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Καρυστίας «Άνεμος» υπό την Αιγίδα του Δήμου Καρύστου, διοργάνωσε παιδικές αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. 

TÜV NORD: Απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας και βιωσιμότητας 

Από το 2020 η βιωσιμότητα συγκαταλέγεται στις βασικές αξίες ανάπτυξης του ομίλου, ενώ με το πλάνο “Strategy2025", η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης.

Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας στην Πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ

H εκτός συνόρων παρουσία της ΜΕΒΓΑΛ, μίας από τις πρώτες εξαγωγικές εταιρείες τροφίμων της Ελλάδας, ξεκίνησε το 1985, με πρώτη χώρα την Ιταλία.