Η Polyplast Ltd επενδύει στη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος

Date:

Share post:

Polyplast Ltd, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής πλαστικών υλών εύκαμπτης συσκευασίας επενδύει στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών net metering, μίας καινοτόμας τεχνολογίας υψηλών προδιαγραφών με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Σε μία περίοδο κατά την οποία η ενεργειακή κρίση και η προστασία του περιβάλλοντος πρωταγωνιστούν στην επιχειρηματική agenda, η Polyplast Ltd αναλαμβάνει ενεργό δράση με πολλαπλά οφέλη τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για τους πελάτες και το περιβάλλον. Η σημαντική επένδυση με φωτοβολταϊκά τελευταίας τεχνολογίας συμβάλλει δραστικά στη σημαντική μείωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και επιτρέπει στην εταιρεία να διατηρήσει την τιμή των προϊόντων της σε λογικά επίπεδα απορροφώντας  μέρος των αυξήσεων που προκύπτουν τόσο από τις συνεχείς ανατιμήσεις στις πρώτες και βοηθητικές ύλες, όσο και από το ραγδαία αυξανόμενο κόστος της ενέργειας. 

Διατηρώντας τη δέσμευσή της στις αρχές της Βιωσιμότητας, η Polyplast Ltd ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς σε μία προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης, προσαρμοστικότητας και ικανοποίησης των 2.500 ενεργών πελάτων της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.