Η SPEEDEX «έτρεξε» στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Date:

Share post:

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, ήταν παρούσα στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού ως Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του ΣΕΓΑΣ. 

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX ανέλαβε από φέτος το έργο της υποστήριξης της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας παρέχοντας το έμπειρο προσωπικό της και στόλο 21 οχημάτων για τη μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων, που ξεπέρασαν τις 8.000, από την εκκίνηση της Αυθεντικής διαδρομής στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. 

Πέραν της Αυθεντικής διαδρομής όμως, η SPEEDEX «έτρεξε» μαζί και με τους δρομείς των δύο μικρότερων αγώνων της διοργάνωσης καλωσορίζοντάς τους στο #LastMile της απόστασης και επιβραβεύοντας την προσπάθεια όλων με ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει. 

Τέλος, δυναμικό παρών και στους τρεις αγώνες του 38oυ Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας έδωσε και η Sfakianakis Running Team με περισσότερες από 25 συμμετοχές. 

Mε ανακοίνωση της η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την εξαιρετική συνεργασία και την ευκαιρία που είχε μέσω αυτής της συνεργασίας να γίνει μέρος μίας παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Ασφάλιση έναντι καταστροφικών Κινδύνων

Σε μια φάση αδιέξοδης ενεργειακής κρίσης -για την άμεση αντιμετώπιση της οποίας στην Ευρώπη φαίνεται να μην υπάρχουν...

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΠΕ στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

Σε εννέα νησιά εξετάστηκαν στο πνευμονολογικό ιατρείο συνολικά 290 άτομα, σχεδόν τριπλάσιος αριθμός συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

UNILEVER: Νέες αρχές για την εμπορία τροφίμων σε παιδιά

Η εταιρεία θα σταματήσει την προώθηση και τη διαφήμιση τροφίμων και αναψυκτικών σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών τόσο στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή δράση προσφοράς για την ζωή

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.