Η SPEEDEX «έτρεξε» στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX ανέλαβε από φέτος το έργο της υποστήριξης της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, ήταν παρούσα στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού ως Επίσημος Υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του ΣΕΓΑΣ. 

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX ανέλαβε από φέτος το έργο της υποστήριξης της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας παρέχοντας το έμπειρο προσωπικό της και στόλο 21 οχημάτων για τη μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων, που ξεπέρασαν τις 8.000, από την εκκίνηση της Αυθεντικής διαδρομής στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο. 

Πέραν της Αυθεντικής διαδρομής όμως, η SPEEDEX «έτρεξε» μαζί και με τους δρομείς των δύο μικρότερων αγώνων της διοργάνωσης καλωσορίζοντάς τους στο #LastMile της απόστασης και επιβραβεύοντας την προσπάθεια όλων με ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει. 

Τέλος, δυναμικό παρών και στους τρεις αγώνες του 38oυ Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας έδωσε και η Sfakianakis Running Team με περισσότερες από 25 συμμετοχές. 

Mε ανακοίνωση της η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τον ΣΕΓΑΣ για την εξαιρετική συνεργασία και την ευκαιρία που είχε μέσω αυτής της συνεργασίας να γίνει μέρος μίας παγκόσμιας αθλητικής διοργάνωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!