Η Speedex καλωσόρισε τους δρομείς στο #LastMile του Ημιμαραθώνιου

Date:

Share post:

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, μετά την παρουσία της στον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, καλωσόρισε τους δρομείς και στο #LastMile του φετινού 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας ως Επίσημος Υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ. 

Με παρουσία 35 ετών στον χώρο των ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η SPEEDEX έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, καθώς και της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece, που επιστρέφουν σε 6 πόλεις σε 6 διαφορετικές περιφέρειες της χώρας (Ηράκλειο, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα και Πάτρα). 

Με μήνυμα «κάθε τερματισμός και μία νέα αφετηρία» και με τις μουσικές επιλογές της ραδιοφωνικής παραγωγού Ελένης Μανουσάκη, η SPEEDEX καλωσόρισε την Κυριακή 20/03 τους δρομείς του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας στο #LastMile της απόστασης, χειροκροτώντας την προσπάθειά τους και ενθαρρύνοντάς τους λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, ενώ συγχρόνως προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει. 

Παρούσα στη διοργάνωση όμως ήταν και η ομάδα του Ομίλου Σφακιανάκη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εικοσιπέντε και πλέον μέλη της Sfakianakis Running Team στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου αλλά και του αγώνα δρόμου 5χλμ, μοιράστηκαν τη χαρά της συμμετοχής με περισσότερους από 15.000 δρομείς που έτρεξαν στους δρόμους της Αθήνας και απόλαυσαν την εμπειρία του SPEEDEX #LastMile . 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».