Η Speedex καλωσόρισε τους δρομείς στο #LastMile

Date:

Share post:

Η SPEEDEX, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Σφακιανάκη, για δεύτερη συνεχή χρονιά υποστήριξε έμπρακτα την κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ως Επίσημος Υποστηρικτής, παρέχοντας το έμπειρο προσωπικό της και έναν σύγχρονο στόλο 35 συνολικά οχημάτων για τη μεταφορά των απαραίτητων για τις διοργάνωση υλικών καθώς και του ρουχισμού των δρομέων από την εκκίνηση της Αυθεντικής διαδρομής, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Επιπλέον, με μήνυμα «SeeYouAtTheLastMile» η SPEEDEX καλωσόρισε το Σάββατο 12/11 και την Κυριακή 13/11 περισσότερους από 45.000 δρομείς στο #LastMile της απόστασης και των τριών διαδρομών, χειροκροτώντας την προσπάθειά τους και ενθαρρύνοντάς τους με μουσική και επευφημίες λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού, ενώ συγχρόνως προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ειδική έκπτωση στις υπηρεσίες εσωτερικού που διαθέτει.

Η εταιρεία έχει παρουσία 35 ετών και πλέον στον χώρο των Ταχυμεταφορών, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, κι έχει αναλάβει από το 2021 το έργο της υποστήριξης των δύο κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece καθώς και της Εθνικής Ομάδας Στίβου. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

ACS: Ετήσια πιστοποίηση βιωσιμότητας με χάλκινο μετάλλιο EcoVadis 

Η Ecovadis βαθμολογεί την απόδοση αξιολογώντας τις πολιτικές, τις ενέργειες και τα αποτελέσματα μιας εταιρείας, καθώς και στοιχεία από τρίτους επαγγελματίες και εξωτερικούς εμπλεκόμενους.

ΕΥΡΗΚΑ: Δωρεές αξίας 150.000 ευρώ μέσα στο 2022

Η εκστρατεία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ και της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ξεκίνησε στις αρχές του 2022, με την προσφορά αντιβακτηριδιακών-απολυμαντικών προϊόντων αξίας 50.000 ευρώ στους πολίτες της Ουκρανίας.

EEΣ: Είδη πρώτης ανάγκης σε νοικοκυριά του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

Η δράση αναπτύχθηκε από κλιμάκια του ΕΕΣ στελεχωμένα από κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντικό δυναμικό του Οργανισμού.

Greek – Ukrainian Startups Gateway

Στόχος του προγράμματος Greek-Ukrainian StartUp Gateway είναι να προσφέρει προσωρινή μετεγκατάσταση σε ουκρανικές start-ups και στους εργαζόμενούς τους (όπως και στις οικογένειές τους).