Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την ΔΕΗ ανανεώσιμες

Date:

Share post:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001

Η TÜV AUSTRIA Hellas, ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την πιστοποίησητης εταιρείας ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πρότυπα ISO 9001:2015, 14001:2015 & 45001:2018, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το πεδίο εφαρμογής των συστημάτων διαχείρισης που εφαρμόζει η εταιρεία αφορά στην ανάπτυξη, την αδειοδότηση, την διαχείριση κατασκευής έργων και την εκμετάλλευση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Η TÜV AUSTRIA Hellas πιστοποίησε την ΔΕΗ Ανανεώσιμες με τα πιο διαδεδομένα πρότυπα παγκοσμίως που εγγυώνται την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού, τον σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Ειδικότερα, το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών,ενώτο Σύστημα Περιβαλλοντικής διαχείρισης (ISO 14001) διασφαλίζει την κατάλληλη διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων και την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος από τις κατασκευαστικές και εμπορικές δραστηριότητες. Τέλος,το «Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία» (ISO 45001) συστηματοποιεί, ελέγχει και μειώνει τους επαγγελματικούς κινδύνους για τους εργαζομένους, τους επισκέπτες και τους προμηθευτές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, κ. Κωνσταντίνος Μαύρος, σχολίασε «Στον όμιλο ΔΕΗ λειτουργούμε διαχρονικά υπεύθυνα εστιάζοντας στο Περιβάλλον και τον Άνθρωπο. Οι πιστοποιήσεις της ΔΕΗ Ανανεώσιμες με την υπογραφή κύρους της TÜV AUSTRIA Hellas επιβεβαιώνουν το ότι συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας και στην αναβάθμιση των ήδη υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών μας. Στη ΔΕΗ Ανανεώσιμες παρακολουθούμε και μετράμε τις επιδόσεις μας και λαμβάνουμε μέριμνα προκειμένου να ευθυγραμμίζονται η στρατηγική και οι δραστηριότητες της εταιρείας με βέλτιστες πρακτικές που συμβάλλουν στην εκπλήρωση των βιώσιμων κριτηρίων για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη βιώσιμη Εταιρική Διακυβέρνηση (ESG)».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜVAUSTRIAHellas, κ. Ιωάννης Καλλιάς, δήλωσε «ΣτηνTÜVAUSTRIAHellasστεκόμαστε στο πλευρό όλων των Οργανισμών που εξελίσσονται με Υπευθυνότητα. Αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό μας ολοκληρώνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ώστε να παρέχουμε Πιστοποιήσεις με πολλαπλασιαστική αξία σε κάθε επίπεδο λειτουργίας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την εξέλιξη κάθε εταιρείας με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια. Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες δραστηριοποιούμενη σε ένα κατεξοχήν πεδίο που συνδέεται άρρηκτα με την παραγωγή καθαρής ενέργειας και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αποδεικνύει στην πράξη και μέσα και από τις πιστοποιήσεις της, την κοινωνική και περιβαλλοντική της υπευθυνότητα».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».