Connect with us

Ανά Κλάδο

Η Xerox χορηγός του «Οδυσσέα»

giannopoulos-rabbat

Ο οργανισμός «To Χαμόγελο του Παιδιού» και η Xerox Hellas παρουσίασαν σε κοινή Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, το πλαίσιο της συνεργασίας τους, ανακοινώνοντας παράλληλα την έμπρακτη υποστήριξη της Xerox στον «Οδυσσέα», το 1o Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού, η οποία αφορά στην κάλυψη όλων των εκτυπωτικών του αναγκών.

Ο «Οδυσσέας» λειτουργεί ως κινητό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης δίνοντας τη δυνατότητα στο «Χαμόγελο» να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Παράλληλα, αποτελεί και ένα μοναδικό «εργαλείο» ενημέρωσης και εκπαίδευσης, καθώς, στις βασικές δράσεις του συγκαταλέγονται η ενημέρωση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών, η δυνατότητα διαχείρισης κρίσεων και η συμμετοχή των παιδιών σε διαδικτυακές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μέσω του YouSmile.

Ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox Hellas, δήλωσε κατά τη διάρκεια της σχετικής εκδήλωσης: «Η Xerox, ως κοινωνικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης και με την έννοια της προσφοράς στο κέντρο της φιλοσοφίας της, στέκεται δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και τις δράσεις του, καλύπτοντας τις λειτουργικές του ανάγκες με την παροχή υπηρεσιών και λύσεων εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας». Και συνέχισε τονίζοντας: «Το να αναλάβουμε τις εκτυπωτικές ανάγκες του ‘Οδυσσέα’ αποτελεί έμπρακτη υποστήριξη στο σημαντικό έργο του και στην καίρια ενημέρωση και βοήθεια όσων έχουν πραγματικά ανάγκη».

odusseas

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Xerox για την υποστήριξη που παρέχει στον Οργανισμό μας. Παράλληλα με την παροχή υπηρεσιών και λύσεων εκτύπωσης τελευταίας τεχνολογίας , η Xerox καλύπτει τις εκτυπωτικές ανάγκες του ΟΔΥΣΣΕΑ, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αποτύπωση σε χαρτί βασικών, πολύτιμων και απαραίτητων πληροφοριών για κάθε παιδί, κάθε μαθητή σε όλη την Ελλάδα.. Χάρη στην υποστήριξη της Xerox κάθε μαθητής θα έχει πάντα μαζί του ενημέρωση για την Εθνική Γραμμή SOS 1056 και τις  υπηρεσίες που αυτή του παρέχει».

Σημειώνεται ότι η Xerox Hellas αποτελεί αρωγό του συνολικού έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς ως Χορηγός Υπηρεσιών Τεχνολογίας εκτύπωσης είχε προχωρήσει πρόσφατα σε παροχή Managed Print Services, η οποία καλύπτει το σύνολο του εκτυπωτικού εξοπλισμού του οργανισμού για διάστημα πέντε (5) ετών. Πιο συγκεκριμένα, η ευρύτερη χορηγία περιλαμβάνει 53 συνολικά συσκευές σε 39 διαφορετικούς χώρους, ενώ παράλληλα παράσχει συνολική υποστήριξη, εξασφαλίζοντας το service, τα αναλώσιμα και τα ανταλλακτικά των εκτυπώσεων.

Η υποστήριξη στον «Οδυσσέα» αφορά σε εκτυπώσεις ειδικά σχεδιασμένων ενημερωτικών  φυλλαδίων που απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες και θα διανέμονται στις περιοδείες ανά την Ελλάδα.

 

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

ΝΝ: 9 Έλληνες στο πρόγραμμα υποτροφιών

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποίησαν, για 5η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, παραμένοντας σταθεροί στις αξίες της εταιρείας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και στην επένδυσή τους για την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εννέα  Έλληνες φοιτητές κέρδισαν υποτροφίες ύψους 5.000 έως 10.000 ευρώ  για να ξεκινήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του ΝΝ Future Matters, κάθε ένας από τους σπουδαστές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από ένα στέλεχος του NN Group.

Η διοικητική ομάδα της ΝΝ Ηellas υποδέχθηκε τους υποτρόφους στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και συνομιλήσουν με την κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο.

Η κ. Πολιτοπούλου δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που μέσω του προγράμματος NN Future Matters, προσφέρουμε για μία ακόμη χρονιά, τη δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατα Ιδρύματα του εξωτερικού. Η επιχειρηματικότητα των νέων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε παρέχοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Υπότροφοι του προγράμματος NN Future Matters μαζί με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, την Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και την Ματίνα Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Marketing

Περισσότερα

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

Η Bayer Hellas στηρίζει την AIESEC Ελλάδος

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Bayer, η Bayer Ελλάς υποστηρίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά τον οργανισμό AIESEC Ελλάδος προσφέροντας τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλο τον κόσμο να εργαστούν εθελοντικά σε MKO και ιδρύματα με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, 10 εθελοντές από την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ινδία το χρονικό διάστημα από 18/06 έως και 30/07 προσφέρουν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις Σχεδία και στο Σύλλογο ANKAA αναλαμβάνοντας να υποστηρίξουν τη λειτουργία τους και τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς τους. Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γραφεία της Bayer Ελλάς, όπου συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα μας και τις ανάγκες των οργανώσεων στις οποίες θα βοηθήσουν.

Με αφορμή τη συνεργασία της εταιρείας με την AIESEC Ελλάδος, η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς δήλωσε σχετικά: «H συνεργασία μας με την AIESEC συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της εταιρικής μας κοινωνικής υπευθυνότητας, τον εθελοντισμό και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ενώ παράλληλα αναπτύσσει ηγετικά χαρακτηριστικά στους νέους ανθρώπους προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στο έργο οργανώσεων που έχουν αποδεδειγμένα σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία».

Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η Bayer Ελλάς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και με οδηγό τις αξίες της εταιρείας εργάζεται με πάθος σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε μέσα από τα προϊόντα αλλά και τις δράσεις της να συμβάλει έμπρακτα στην διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων αναδεικνύοντας διαρκώς την αποστολής της εταιρείας «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή».

Περισσότερα

Λιανεμπόριο

Fourlis: Δανειστική Βιβλιοθήκη για τους εργαζόμενους

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, ο όμιλος Fourlis εγκαινίασε φέτος μια νέα δράση για τους εργαζομένους του, τη δανειστική βιβλιοθήκη.

Δανειστικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις της Trade Logistics στο Σχηματάρι καθώς και σε πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα (Αεροδρόμιο, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα). Πρόκειται για μία δράση η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να φέρει τους εργαζόμενους κοντά στο βιβλίο και να προωθήσει τη φιλαναγνωσία.

Για το σκοπό αυτό οι βιβλιοθήκες διαθέτουν μία σειρά τίτλων από διαφορετικές κατηγορίες, φιλοδοξώντας να καλυφθούν οι πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις των εργαζομένων. rity52 \lsdloc

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ