ΘΕΟΝΗ: Διεθνής πιστοποίηση Kosher

Ακολουθώντας το ιδιαίτερα αυστηρό πρωτόκολλο για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ΘΕΟΝΗ υποδέχτηκε τον ραβίνο Eliezer Wolff, Av Beth Din στις εγκαταστάσεις του στη Βατσουνιά του νομού Καρδίτσας.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Το πολυβραβευμένο ελληνικό νερό ΘΕΟΝΗ απέκτησε την πιστοποίηση Kosher, απαραίτητη προϋπόθεση κατανάλωσης τροφίμων από μεγάλη μερίδα του Εβραϊκού πληθυσμού αλλά και επιθυμητή πιστοποίηση για εκατοντάδες χιλιάδες απλούς καταναλωτές κυρίως σε Η.Π.Α. αλλά και Ρωσία, Γαλλία και Νότια Αφρική. Ακολουθώντας το ιδιαίτερα αυστηρό πρωτόκολλο για την απόκτηση της πιστοποίησης, το ΘΕΟΝΗ υποδέχτηκε τον ραβίνο Eliezer Wolff, Av Beth Din στις εγκαταστάσεις του στη Βατσουνιά του νομού Καρδίτσας, ο οποίος ανέλαβε την εποπτεία των διαδικασιών παραγωγής προκειμένου να επαληθεύσει ότι το ΘΕΟΝΗ ακολουθεί τα πρότυπα και πληροί όλες τις προδιαγραφές για την εν λόγω πιστοποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΘΕΟΝΗ αποτελεί ήδη ένα εδραιωμένο brand σε πολλαπλά σημεία πώλησης ανά τον κόσμο με την εξαγωγική του δραστηριότητα και το δίκτυο πωλήσεων να διευρύνονται με ταχείς ρυθμούς. Αποτελώντας έναν δυνατό παράγοντα στην παγκόσμια Food & Beverage σκηνή, το ΘΕΟΝΗ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ξεχωρίζει για τα μοναδικά ποιοτικά του χαρακτηριστικά, την ιδιαίτερη γεύση του καθώς και για το γεγονός πως διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό.

Η κατάκτηση του Kosher Certificate ενισχύει τη διεθνή παρουσία που σημειώνει το Διαμάντι από την Πηγή Γκούρα, το οποίο αναβλύζει φυσικά στα 1,100 μ. στην Οροσειρά των Αγράφων και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!