Κaizen Gaming: Υποστηρίζει τα παιδιά από την Ουκρανία στην Ελλάδα

Date:

Share post:

Η Κaizen Gaming, η μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πρόσφατα μια πρωτοβουλία στήριξης των παιδιών από την Ουκρανία που βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα, καλύπτοντας τα έξοδα για τη συμμετοχή τους σε ελληνικές κατασκηνώσεις.

Συγκεκριμένα, 100 παιδιά από την Ουκρανία, ηλικίας 6-14 ετών, τα οποία διαμένουν σήμερα στις δομές φιλοξενίας στην Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 2 εβδομάδες διακοπών, αθλητισμού και εκπαίδευσης, σε κατασκηνώσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, με την  Κaizen Gaming, να καλύπτει το πλήρες κόστος της διαμονής των παιδιών στις κατασκηνώσεις και να αναλαμβάνει παράλληλα τη μεταφορά τους καθώς και την προμήθεια όλου του απαραίτητου ρουχισμού και εξοπλισμού.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής υπευθυνότητας της Kaizen Gaming, ήρθαμε σε επαφή με το Help Ukraine, έτσι ώστε να συνεισφέρουμε έμπρακτα στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία και βρίσκονται στις δομές φιλοξενίας στη χώρα μας. Ελπίζουμε η διαμονή στις ελληνικές κατασκηνώσεις να προσφέρει στιγμές ανακούφισης και ξεγνοιασιάς στα παιδιά που βρίσκονται τόσο καιρό μακριά από το σπίτι τους, σημείωσε η Βένια Ζαφόλια, Head of Corporate Communications της Kaizen Gaming.  

Η Κaizen Gaming, από την έναρξη της λειτουργίας της, υλοποιεί ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μέσω του οποίου στέκεται αρωγός σε έκτακτες και μη, κοινωνικές ανάγκες, υποστηρίζοντας φορείς, ανθρώπους και κοινωνικούς σκοπούς. Σε συνέχεια των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία, η Kaizen Gaming έχει προχωρήσει στη δωρεά 50.000€ στον Ερυθρό Σταυρό Ρουμανίας, δεδομένης της δραστηριοποίησης της εταιρείας στη χώρα, έτσι ώστε να ενισχύσει τις δράσεις του για την υποστήριξη σε τροφή και στέγαση των Ουκρανών που εγκατέλειψαν τη χώρα τους. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Ν.Δασκαλαντωνάκης: Τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης

Η τιμητική διάκριση ήρθε σε συνέχεια της διαχρονικής προσφοράς του ιδρυτή της Grecotel και της οικογένειάς του στην εκκλησία, στην οικονομία και ευρύτερα στον τόπο και στους ανθρώπους του.

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.