ΛΑΒΑ: Συνοδοιπόρος των παιδιών της Νισύρου στο ταξίδι της γνώσης

Date:

Share post:

Συνεπής στη δέσμευσή της για την έμπρακτη στήριξη της νέας γενιάς, η ΛΑΒΑ, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, συμβάλλει για ακόμα μία χρονιά στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Γυμνασίου της Νισύρου, προσφέροντας φορητούς, ατομικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλους τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου. 

Η ΛΑΒΑ, εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενισχύει τόσο την τοπική κοινωνία της Νισύρου μέσω πρωτοβουλιών υποστήριξης της τοπικής ανάπτυξης, όσο και ειδικότερα τους νέους μέσω στοχευμένων δράσεων που διασφαλίζουν ισότιμες ευκαιρίες στην εκπαίδευση. Με τη νέα δωρεά φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές της Α’ Γυμνασίου να έχουν στη διάθεσή τους τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια που απαιτούνται για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.  

Ο Λευτέρης ΧριστοφοράκηςΓενικός Διευθυντής της ΛΑΒΑ και Διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε σχετικά «Στη ΛΑΒΑ αναγνωρίζουμε ότι η σημαντικότερη επένδυση είναι η επένδυση στη νέα γενιά.  Η ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και η ενδυνάμωση των παιδιών μας είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες που τις κάνουμε πράξη σε κάθε ευκαιρία. Είναι δέσμευση μας, αλλά πρωτίστως χαρά μας, να συμβάλουμε στη δημιουργία ίσων ευκαιριών ανάπτυξης για κάθε νέο της περιοχής μέσα από πρωτοβουλίες όπως η διαρκής αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γυμνάσιο της Νισύρου».

Related articles

Η Foundever στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS 

Oι εργαζόμενοι του hub στην Αθήνα συγκέντρωσαν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια και κάθε λογής σχολικά για να δωρίσουν σε μικρά παιδιά και εφήβους των Παιδικών Χωριών SOS.

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...
Skip to content