Μασούτης: Άμεσα δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις πλημμύρες

Date:

Share post:

Η εταιρεία ΜΑΣΟΥΤΗΣ με υψηλό αίσθημα ευθύνης υποστηρίζει ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, αποδεικνύοντας την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη που αποτελούν βασικές αξίες της οικογένειας και της εταιρείας. Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της εταιρίας και το σύνολο των εργαζομένων κινητοποιήθηκαν με γρήγορα αντανακλαστικά και δρομολόγησαν μια σειρά ενεργειών με στόχο την ουσιαστική συμπαράσταση  και ανακούφιση των κατοίκων που έχασαν το σπίτι και την περιουσία τους από τις καταστροφικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Οι δράσεις στήριξης της Μασούτης, διενεργούνται σε 2 επίπεδα και αφορούν:

  1. Έκπτωση -20% σε όλα τα προϊόντα στα SUPER MARKET ΜΑΣΟΥΤΗΣ που βρίσκονται σε πληγείσες περιοχές: Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Βόλος, Σοφάδες, Φάρσαλα, Σκιάθο και Ελασσόνα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών να έχουν πρόσβαση στα βασικά αγαθά σε πολύ οικονομικές τιμές έκτακτων συνθηκών. 
  1. Προσφορά τροφίμων και εμφιαλωμένων νερών σε πληγέντες

Μέχρι πρόσφατα είχαν παραδοθεί σε Βόλο, Καρδίτσα και Τρίκαλα περισσότερα από 78.000 εμφιαλωμένα νερά, 300 κιλά τρόφιμα και 100lt ελαιόλαδο ενώ δρομολογήθηκε η παράδοση προϊόντων και στη Λάρισα. 

“Μια αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης από την εταιρεία Μασούτης που με ενσυναίσθηση για ακόμη μια φορά δίνει το παρόν έμπρακτα, άμεσα, με ουσιαστική και ανιδιοτελή ανάγκη για προσφορά”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Related articles

Νέοι με αναπηρία ιδρύουν στο δικό τους σχολικό κυλικείο

Το 20023 το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και το Junior Achievement Greece ανέλαβαν την υποστήριξη ενός Κυλικείου, όπου θα εργάζονταν νέοι/ες με αναπηρία, στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Σύμπραξη ναυτιλιακών εταιρειών για μείωση εκπομπών ρύπων κατά 20%

Οι κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες φιλοδοξούν να υιοθετήσουν στρατηγικές μείωσης της ετήσιας κατανάλωσης καυσίμων των στόλων τους κατά 20%.

Νέα ψηφιακά εργαλεία για τους αγρότες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος CAMA (PRIMA) της Ε.Ε με σκοπό την ενημέρωση κυρίως των αγροτών σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Iατρικό Αθηνών: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια για 6.000 εργαζόμενους σε 70 και πλέον ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες.
Skip to content