Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Date:

Share post:

Η EUROCERT ολοκλήρωσε πρόσφατα με επιτυχία την αρχική Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, της εταιρείας ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 41001:2018. 

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων σε μια επιχείρηση και αποτελεί μια δομημένη προσέγγιση για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων και υποδομών ενός οργανισμού, στόχος της οποίας είναι η βελτίωση των επιδόσεων ποιότητας κατά την παροχή υπηρεσιών προς τους χρήστες των εγκαταστάσεων. 

Η ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε με την πιστοποίηση από τη EUROCERT του Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων, με βάση το Πρότυπο ISO 41001, αποδεικνύει έμπρακτα την βούληση της για την βελτίωση της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που διαχειρίζεται και την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας & υγείας και της ευεξίας των χρηστών των εγκαταστάσεων αυτών.

Η EUROCERT, ως διαπιστευμένος Φορέας Πιστοποίησης στην Ελλάδα από το Ε.ΣΥ.Δ. για το ISO 41001, σε συνδυασμό με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της, συμβάλλει εμπράκτως στην βελτίωση της ποιότητας της διαχείρισης εγκαταστάσεων.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content