Μια διαφορετική τιμή αναγνώρισης

Date:

Share post:

Ο Γιάννης Ρούντος ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του (Linkedin), με έκδηλη τη συγκίνηση, θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συμμετείχαν με λίγα λόγια στο βίντεο που του προσέφεραν οι συνεργάτες της ομάδας του, με αφορμή την ολοκλήρωση του κύκλου του στην INTERAMERICAN. Γράφει, με τίτλο «Η ηθική ανταμοιβή, που δεν αποτιμάται: 37 λεπτά αιωνιότητας»: «Ο κύκλος μου στην INTERAMERICAN έκλεισε με ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας από τους συνεργάτες μου. Ένα βίντεο πλημμυρισμένο από την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση ανθρώπων που αγαπώ, σέβομαι και εκτιμώ βαθύτατα: με λόγια 27 ξεχωριστών προσώπων (όσα και τα χρόνια μου στην εταιρική οικογένεια) – φίλων και συνεργατών, από το επιχειρείν, την εταιρεία και την ευρύτερη κοινωνία των πολιτών, συνοδοιπόρων. 37 λεπτά αιωνιότητας, ανεκτίμητοςπλούτος για να έχω τη βεβαιότητα ότι άξιζε μέχρις εδώ ο δρόμος, αλλά και για να με προκαλεί κάθε υποσχόμενη συνέχεια. Κρατώ για εμένα αυτά που είπαν στο βίντεο, όμως την ευγνωμοσύνη μου για το «λουτρό» των πιο καλών συναισθημάτων θα ήθελα να τη μοιραστώ, ονομάζοντάς τους. Δεν έχω άλλο τρόπο να τους ευχαριστήσω. Ας είναι όλες και όλοι καλά!

Από την Ασφαλιστική Αγορά: Γιώργος Κώτσαλος, Επιχειρηματίας, Πρόεδρος DOGUZ HELLAS, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου INTERAMERICAN, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος EUROLIFE FFH, Μαργαρίτα Αντωνάκη, απερχόμενη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

Από την Επιχειρηματική Κοινότητα και την Κοινωνία των Πολιτών: Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδος (CompeteGr), Γιάννος Γραμματίδης, Επίτιμος Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Συντονιστής Δικηγορικών Γραφείων Μπαχάς, Γραμματίδης & Συνεταίροι, Μαρία Αλεξίου, Πρόεδρος CSR HELLAS και Μέλος CSR EUROPE, ESG Senior Advisor Ομίλου ΤΙΤΑΝ, Σταύρος Μπένος, Πρόεδρος Σωματείου «Κίνηση Πολιτών ΔΙΑΖΩΜΑ», Επικεφαλής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας, Βασίλης Λαμπρινουδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Κλασσικής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Επικεφαλής Αρχαιολογικών Εργασιών Επιδαύρου, Μίμης Ανδρουλάκης, Συγγραφέας, Παύλος Τσίμας, Δημοσιογράφος, Μαρίνα Δρακάτου, Δημοσιογράφος, Ανδρέας Γιαννόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος PUBLIC AFFAIRS & NETWORKS, Γιάννης Ευσταθιάδης, Διαφημιστής, Συνιδρυτής και  Πρόεδρος OgilvyGreece, Κώστας Στάικος, Συγγραφέας, Ιστορικός του Βιβλίου και Αρχιτέκτων, Γιάννης Ψυχοπαίδης, Εικαστικός – Ζωγράφος και Χαράκτης, Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Χρήστος Αλεφάντης, Δημοσιογράφος, επικεφαλής Εθελοντικού Οργανισμού «Σχεδία».

Από την INTERAMERICAN:

Γιάννης Καντώρος, Γιώργος Βελιώτης, Δροσιά Καρδάση, Γιώργος Βαλαής, Πάνος Κούβαλης, Ανδρέας Φιαμέγκος, Νίκος Μαρκόπουλος, Βαγγέλης Τσιμπλιάρης, Δανάη Μακρή, Νικόλας Αγγελόπουλος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».