ΜΙΝΕΤΤΑ: Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας για 4η συνεχή χρονιά

Date:

Share post:

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχώρησε για 4η συνεχόμενη χρονιά στη διοργάνωση της Εβδομάδας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη διαρκή, εδώ και 50 χρόνια, προσπάθειά της να βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που λαμβάνει και συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε από 5 έως και 11 Δεκεμβρίου, προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα. Ενδεικτικά:

  • Εθελοντική Αιμοδοσία στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας
  • Προσφορά 1.050 γευμάτων σε αστέγους συνανθρώπους μας και διανομή τους από εργαζόμενους στην Εταιρία, σε συνεργασία με τα ΔΕΙΠΝΑ ΑΓΑΠΗΣ
  • Διενέργεια Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Οδήγησης SAFETY & ECO, στην Πίστα της Σχολής του ΙΑΒΕΡΗ και καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με tips για ασφαλή οδήγηση
  • Προμήθεια Παιδικών Βιβλίων για τα παιδιά των εργαζομένων
  • Προσφορά Χριστουγεννιάτικων Καλαθιών σε ευάλωτες οικογένειες σε συνεργασία με το Emfasis Foundation
  • Υποστήριξη του Ιδρύματος φιλοξενίας ανηλίκων Άγιος Πολύκαρπος, και συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Οι δράσεις συντονίστηκαν από τη διατμηματική Ομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Εταιρίας και πραγματοποιήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, με την ενεργή συμμετοχή εργαζομένων, συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και ατόμων από συνεργαζόμενους με την Εταιρία οργανισμούς.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content