Μοτοδυναμική: Στηρίζει μαθητές ακριτικών νησιών

Date:

Share post:

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ επιβραβεύει τους άριστους μαθητές και μαθήτριες των ακριτικών νησιών, χορηγώντας το πρόγραμμα υποτροφιών «ExcellenSeas – Θάλασσες Αριστείας». Με έντονο το αίσθημα προσφοράς και στήριξης στις τοπικές κοινωνίες των απομακρυσμένων νησιών, η εταιρεία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, προσφέρει οικονομική υποστήριξη σε έναν αριστούχο μαθητή που έχει εισαχθεί σε πανεπιστημιακή σχολή, ενισχύοντας την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εξέλιξη στον τομέα ενδιαφέροντος του. Συγκεκριμένα, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ αναλαμβάνει πλήρως την παροχή οικονομικής κάλυψης των εξόδων διαμονής στον τόπο φοίτησης, ενός αριστούχου μαθητή που εισάχθηκε στη «Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών» του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον υπότροφο, να εμπλουτίσει την επαγγελματική του προϋπηρεσία πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση σε εταιρεία του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Στο πλαίσιο της ευρύτερης υποστήριξης, οΓιώργος Λειβαδίτης Head of Sixt Division, επιλέχθηκε ως ο επιστημονικός σύμβουλος του υπότροφου, με σκοπό την παρακολούθηση και καθοδήγησή του σε ακαδημαϊκά και επαγγελματικά θέματα. 

Μέσω του προγράμματος υποτροφιών «ExcellenSeas – Θάλασσες Αριστείας», η εταιρεία υιοθετεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στήριξης των νέων, συμβάλλοντας παράλληλα στην πρόοδο και στην ανάπτυξη των ακριτικών νησιών της χώρας, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους νέους που προέρχονται από τα νησιά αυτά.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».