H Eurolife FFH δίπλα στους ασφαλισμένους στη Θεσσαλία

Date:

Share post:

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους, κάθε φορά που χρειάζονται τις υπηρεσίες της.

Με αφορμή το μέγεθος της καταστροφής από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εξελίχθηκαν στους νομούς Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας, η εταιρεία έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των πληγέντων ασφαλισμένων της από την πρώτη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτό, αποδεικνύοντας την αμεσότητα και αποτελεσματικότητά της, η Eurolife FFH έχει ήδη ξεκινήσει να προχωρά σε άμεσες προκαταβολές αποζημιώσεων στους πληγέντες ασφαλισμένους της στους παραπάνω νομούς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση αποτελεί βασικό κριτήριο για την ανακούφιση εκείνων που έχουν υποστεί ζημιές.

Επίσης, η εταιρεία ανακοινώνει μια σειρά από επιπλέον ενέργειες για όσους πληγέντες ασφαλισμένους της διαθέτουν όχημα με έδρα οποιαδήποτε περιοχή των νομών Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας, καθώς και κάλυψη καιρικών φαινομένων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος του βιολογικού καθαρισμού, μέχρι του ποσού των €180 ανά όχημα, ανεξαρτήτως του ποσού επισκευής της ζημιάς, ενώ παρέχει χωρίς επιβάρυνση τη δεύτερη μεταφορά από τον τόπο του βιολογικού καθαρισμού σε συνεργείο (εντός ή εκτός των παραπάνω νομών) για τα οχήματα που έχουν κριθεί επισκευάσιμα βάσει πραγματογνωμοσύνης και πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, προσφέροντας μια σημαντική διευκόλυνση στους ζημιωθέντες ασφαλισμένους της. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενέργειες αυτές, οι ενδιαφερόμενοι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή με την εταιρεία.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Eurolife FFH ανακοίνωσε άμεσες ρυθμίσεις για τους ασφαλισμένους της σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας, προχωρώντας σε ενεργοποίηση λειτουργίας ειδικής τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας για την αμεσότερη εξυπηρέτηση και παροχή πληροφοριών, άμεση καταγραφή και εκτίμηση ζημιών και παράταση πληρωμών και αναστολή ακυρώσεων μέχρι και τις 31/10/2023 σε όλες τις ανανεώσεις των συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Περιουσίας.

Μέσα από τις άμεσες ενέργειές της σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες και την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της περιοχής της Θεσσαλίας, η Eurolife FFH επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων, με συνέπεια, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Related articles

Νέοι με αναπηρία ιδρύουν στο δικό τους σχολικό κυλικείο

Το 20023 το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και το Junior Achievement Greece ανέλαβαν την υποστήριξη ενός Κυλικείου, όπου θα εργάζονταν νέοι/ες με αναπηρία, στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Σύμπραξη ναυτιλιακών εταιρειών για μείωση εκπομπών ρύπων κατά 20%

Οι κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες φιλοδοξούν να υιοθετήσουν στρατηγικές μείωσης της ετήσιας κατανάλωσης καυσίμων των στόλων τους κατά 20%.

Νέα ψηφιακά εργαλεία για τους αγρότες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος CAMA (PRIMA) της Ε.Ε με σκοπό την ενημέρωση κυρίως των αγροτών σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Iατρικό Αθηνών: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια για 6.000 εργαζόμενους σε 70 και πλέον ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες.
Skip to content