Οι άνθρωποι της Interamerican συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις για το Περιβάλλον

Date:

Share post:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η INTERAMERICAN, ως μέλος της πρωτοβουλίας “Just Go Zero”, οργάνωσε σε συνεργασία με την Polygreen και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων, μια εκπαιδευτική εθελοντική δράση συμβολικού καθαρισμού σε έναν από τους ομορφότερους λόφους της Αθήνας, τον λόφο Φιλοπάππου στον οποίο συμμετείχαν εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρίας. Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία, πέρα από τον καθαρισμό της περιοχής, να εφαρμόσουν τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, ώστε τα συλλεχθέντα υλικά να αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή μέσω της σωστής διαδικασίας διαχωρισμού τους. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, με απαγγελία ποιημάτων σχετικά με τη φύση, έχοντας μουσική υπόκρουση αρχαϊκή λίρα.

Η δεύτερη περιβαλλοντική δράση, που οργανώθηκε με την ομάδα Beach Cleaning, αφορούσε στον καθαρισμό της παράκτιας και υποθαλάσσιας περιοχής στην παραλία του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο.

Η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability and Stakeholders Relations Leader του ομίλου Interamerican, δήλωσε: Οι άνθρωποι της Interamerican, ως εργαζόμενοι σε μια ασφαλιστική εταιρία, έχουν στο επιχειρηματικό dna τους την έννοια της φροντίδας, της πρόληψης και της προστασίας.

Στην εταιρία υπάρχει μακρά παράδοση στην οργάνωση και συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις που συμβάλουν στην πραγματική κατανόηση των αναγκών της κοινωνίας και στην ανάπτυξη πνεύματος ομαδικότητας και συλλογικότητας μεταξύ των συναδέλφων με στόχο την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, την προσφορά στον συνάνθρωπο και τη διαφύλαξη της μοναδικής ομορφιάς της χώρας μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».