Οι εργαζόμενοι της KPMG μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Date:

Share post:

Για 5η χρονιά η KPMG, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Πείνας και την Παγκόσμια Ημέρα Φαγητού υλοποίησε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη δράση “CookforGood” («Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό»).Στη δράση συμμετείχαν 40εθελοντές εργαζόμενοι, οι οποίοι με πολύ όρεξη, ξεπεράσαν τους εαυτούς τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες, μαγειρεύοντας περισσότερα από200 γεύματα φροντίδας,«σπάζοντας» το ρεκόρ των προηγούμενων ετών.

Η δράση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στον Εκπαιδευτικό Ομίλο LE MONDE, ο οποίος διέθεσε δύο από τα εργαστήριά του για τη διεξαγωγή της δράσης καιμε τον καταξιωμένο chef Σταύρο Βαρθαλίτη, μεγάλο νικητή του Master Chef 4,να καθοδηγεί τους εργαζόμενους της KPMGγια το μαγείρεμα των περισσότερων δυνατών μερίδων φαγητού. Για ακόμη μια χρονιά με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» οι μερίδες φαγητού συσκευάστηκαν και διανεμήθηκανσε όσους το χρειάζονται πραγματικά, στο Φάρο Ελπίδαςπου δραστηριοποιείται με έδρα της την Αθήνα σε διάφορους τομείς, προσπαθώντας να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες των χωρών που το έχουνανάγκη.

Σχολιάζοντας τη δράση,ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner,KPMGστην Ελλάδα σημείωσε, «Η δράση “CookforGood” ολοκληρώθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία, δημιουργώντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία την οποία ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.Στόχος μας να συνεχίσουμε να αφήνουμε το θετικό μας αποτύπωμα με δράσεις που διέπουν κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας και αφορούν τον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινότητα και τη δια βίου μάθηση. Η συμμετοχή των 40 συναδέλφων που συμμετέχουν στη δράση με κάνει να περηφανεύομαι πως είμαστε όχι μόνο καλοί επαγγελματίες, αλλά και υπεύθυνοι πολίτες.»

Ο chef Σταύρος Βαρθαλίτης δήλωσε, «Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια καθώς σήμερα μαζί με τους εργαζομένους της KPMG καταφέραμε να υλοποιήσουμε μια πολύ σημαντική δράση. Με την αρωγή του φορέα ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσφέραμε επιτυχώς ένα γευστικότατο γεύμα με πολλή αγάπη σε συνανθρώπους που το χρειάζονται αυτές τις μέρες.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Διευθυντής Marketingκαι Επικοινωνίας,KPMGστην Ελλάδα, ανέφερε σχετικά, «Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος ξεπεράσαμε κάθε ρεκόρ στις μερίδες φαγητού που μαγειρέψαμε για τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι ο εθελοντισμός βρίσκεται στο DNA της KPMG και αποτελεί την έκφραση της κουλτούρας και των αξιών της, με άξιους πρεσβευτές τους εργαζομένους της.Η συγκεκριμένη δράση εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο και το δεύτερο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για τη μηδενική  φτώχεια και πείνα,καθώς και με τις αξίες της εταιρείας μας που εστιάζουν στην ακεραιότητα, την αριστεία, το θάρρος για ότι κάνουμε, δρώντας πάντα συλλογικά για ένα καλύτερο και πιο ουσιαστικό αύριο για όλους.»

Οι εργαζόμενοι εθελοντές της KPMGανανέωσαν το ραντεβού τους για να μαγειρέψουν μαζί για καλό σκοπό για την επόμενη χρόνια, θέτοντας ως στόχο να ξεπεράσουν και πάλι το φετινό ρεκόρ μερίδων φαγητού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Αναγκαία η αύξηση του αποτυπώματος ESG για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Tο 80% των ελληνικών επιχειρήσεων δαπανά έως 200 χιλ. ευρώ για δράσεις ESG σε ετήσια βάση, ενώ μόλις το 6% δαπανά πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Alpha Bank: «Όλοι μαζί στην Όπερα» για ισότιμη πρόσβαση στον Πολιτισμό

Παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας και εκπαιδευτικές δράσεις για την ισότιμη πρόσβαση στον Πολιτισμό, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ελληνικός Χρυσός: Σε δημόσια διαβούλευση Μελέτη Περιβ/κών και Κοιν/κών Επιπτώσεων

Ανοιχτή και δημόσια παρουσίαση της μελέτης, που αποτυπώνει με διαφάνεια και αυξημένο αίσθημα λογοδοσίας, τη συνολική επίδραση της επένδυσης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος: Διακρίθηκε ως «ΜΚΟ της Χρονιάς»

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια το Σωματείο έχει ανακαινίσει και εξοπλίσει 111 Παιδιατρικά Τμήματα σε 91 Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στην Ελλάδα.