Οι τρεις νέοι Ambassadors της FairLife L.C.C.

Date:

Share post:

Η FairLife L.C.C. ενισχύει τη φωνή της, με τους τρεις νέους Ambassadors

Τρία νέα μέλη από το χώρο του αθλητισμού, απέκτησε η «οικογένεια» της FairLifeL.C.C. ενισχύοντας τον αγώνα της για την υγεία των πνευμόνων, την επαφή με τη φύση, την άθληση και την υγιεινή ζωή. Ο Ολυμπιονίκης και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γιάννης Φουντούλης, ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλόος Βύρων Κοκκαλάνης και ο πρωταθλητής Ελλάδας ποδηλάτης Ζήσης Σούλιος, αναλαμβάνουν άμεσα πρωτοβουλίες ενημέρωσης του κοινού, μεταφέροντας το μήνυμα της FairLifeL.C.C. «Ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί να νικηθεί!».

Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 2022 – Η «FairLifeLCC – Φροντίδα και Πρόληψη για τον Καρκίνο του Πνεύμονα», ο πρώτος μη κερδοσκοπικός φορέας που ασχολείται αποκλειστικά με τον Καρκίνο του Πνεύμονα στη χώρα μας, συνεχίζει να φέρνει κοντά της άτομα πρόθυμα να συμβάλουν δυναμικά στον αγώνα της για την υγεία των πνευμόνων και την διάδοση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Οι τρεις νέοι Αmbassadors της FairLife L.C.C.

Γιάννης Φουντούλης, Ολυμπιονίκης, Αρχηγός Εθνικής Ομάδας Πόλο

Ο Γιάννης Φουντούλης γεννήθηκε το 1988 στη Χίο, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο πόλο, στον Ν.Ο.Χίου. Η αγάπη του για το υγρό στοιχείο και η αφοσίωσή του στο άθλημα φέρνουν σπουδαίες διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και τρεις ολυμπιακές συμμετοχές. Ως αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας, κερδίζει ατομικούς τίτλους (MVP Πρωταθλήματος & Κυπέλου Ελλάδας, 2ος καλύτερος παίκτης στον κόσμο το 2016 και 2018 κ.ά.) αλλά και πολλές συλλογικές επιτυχίες σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, με κορυφαία στιγμή το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2020. Στην τελετή λήξης των Αγώνων στο Τόκιο, ο Γιάννης Φουντούλης μπαίνει πρώτος στο στάδιο, κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία, σε μια ιστορική στιγμή για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στέκεται απέναντι στην επιτυχία με ήθος, αθλητική παιδεία και ταπεινοφροσύνη, ακριβώς όπως αρμόζει σε έναν σπουδαίο αθλητή. Εμπιστεύεται το ταλέντο της νέας γενιάς και οραματίζεται ένα λαμπρό μέλλον για το ελληνικό πόλο. Επόμενος μεγάλος στόχος του Γιάννη Φουντούλη είναι το Παρίσι 2024 και ένα νέο ολυμπιακό μετάλλιο. Όπως δηλώνει: «Μέσα από τους αγώνες και τις νίκες της Εθνικής μας Ομάδας μαθαίνουμε ότι κανένας στόχος δεν είναι αδύνατος. Μπορούμε να νικήσουμε τον καρκίνο του πνεύμονα, με κοινή προσπάθεια και όραμα!»

Βύρων Κοκκαλάνης Ολυμπιονίκης, Ιστιοπλόος

Ο Βύρων Κοκκαλάνης γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σε ηλικία 12 ετών γνωρίζεται για πρώτη φορά με το άθλημα της ιστιοσανίδας και δύο χρόνια αργότερα, κατακτά την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Η αγάπη του για το windsurfing φέρνει πολλαπλές διακρίσεις και μετάλλια σε 17 Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Κορυφαίες στιγμές της αθλητικής του καριέρας είναι η 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο , η 6η θέση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και η 11η θέση στο Τόκιο. Απαντά με περισσότερη δουλειά και αφοσίωση στις δυσκολίες που συναντά, στο δρόμο για την επιτυχία. Ο πήχης του Βύρωνα Κοκκαλάνη παραμένει πάντα υψηλός. Στόχος του είναι η ιδανική απόδοση και όνειρό του ένα Ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Έλληνας ιστιοπλόος προπονείται σκληρά για το Παρίσι 2024. Ο Βύρων στέλνει το δικό του μήνυμα: « ‘Έχοντας χάσει τον πατέρα μου από Καρκίνο του Πνεύμονα σε ηλικία 13 ετών, βρίσκομαι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που δίνει τον προσωπικό του αγώνα μέσα από εμπόδια και αντιξοότητες. Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για όσα πιστεύουμε, με υπομονή, επιμονή και πάθος. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καρκίνο του πνεύμονα και σε αυτόν τον αγώνα συστρατευόμαστε».

Ζήσης Σούλιος, Πρωταθλητής Ελλάδας, Ποδηλάτης

Ο Ζήσης Σούλιος γεννήθηκε το 1996 στα Τρίκαλα, στην πόλη που μεγάλωσε. Η αγωνιστική ποδηλασία τον κέρδισε από μικρή ηλικία και οι εκπληκτικές εμφανίσεις του στο δρόμο και στην πίστα του χάρισαν από νωρίς πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις. Κορυφαίες αθλητικές στιγμές του είναι, μεταξύ άλλων, η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος (8 φορές!), το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας και η έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας. “Όπλα” του Ζήση Σούλιου δεν είναι μόνο η ταχύτητα και η δύναμη στο σπριντ, αλλά και η φιλική του προσωπικότητα και η θετική του ενέργεια. Ως απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικότητα στη Φυσική Αγωγή, θέλει να παρακινήσει περισσότερους να ασχοληθούν με την ποδηλασία και να εντάξουν την άσκηση στην καθημερινότητά τους, δηλώνοντας: «Η ελευθερία που νιώθω πάνω στο ποδήλατο κάνει την ποδηλασία δρόμου ένα άθλημα μαγευτικό. Ως προπονητής, θα ήθελα να τονίσω τη σημασία της άσκησης για την ευεξία και τη συνολική μας υγεία. Στόχος μου είναι να περάσω αυτό το μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους».

Η Κορίνα Πατέλη Bell, πρόεδρος της FairLife L.C.C., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συστράτευση τριών ακόμη διακεκριμένων αθλητών που έρχονται κοντά μας για να διαδώσουν τα μηνύματα της FairLife για την υγεία των πνευμόνων, την άθληση αλλά και για την αξία της ομαδικής προσπάθειας με πίστη σε ένα κοινό όραμα: έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του πνεύμονα. Θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τη φωνή μας, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση σε όσους πιστεύουν στο όραμά μας και θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα μας. Ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί να νικηθεί!

«FAIRLIFEL.C.C.»- ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ

Ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας για τον Kαρκίνο του Πνεύμονα «FairLife L.C.C.» δημιουργήθηκε στη μνήμη του Simon Βell, 57 ετών, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα τον Αύγουστο του 2020.

Η αποστολή της FairLife είναι να υποστηρίξει τον ασθενή που πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα σε όλη τη δύσκολη διαδρομή του από τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με σκοπό τη μείωση της θνησιμότητας, την πρόσβαση σε διαγνωστικές μεθόδους, κλινικές μελέτες, καθώς και την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών πρόσβασης σε καινοτόμες θεραπείες.

Facebook: https://www.facebook.com/fairlifelcc

Website: https://fairlifelcc.com/

Instagram: https://www.instagram.com/fairlifelcc/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCxv4C1yQoBQOITPKjk6JY3A

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/71197914/admin/

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.