Οι Iron Brothers στο πρώτο Ironman της Αθήνας με τη στήριξη της Kaizen Gaming

Date:

Share post:

O Πέδρο και ο Μιγκέλ Πίντο, δύο αδέρφια από την Πορτογαλία, γνωστοί διεθνώς ως Iron Brothers, συνθέτουν το σύγχρονο παράδειγμα θέλησης, με την ιστορία τους να αποτελεί αληθινή έμπνευση αλλά και το πλέον ηχηρό μήνυμα για τη συμπερίληψη στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο Πέδρο είναι 32 ετών και πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, η οποία οφείλεται σε επιπλοκές του τοκετού. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να κάνει πράξη την αγάπη και το πάθος του για τον αθλητισμό, συμμετέχοντας, με τον αδερφό του Μιγκέλ, σε αγώνες Ironman, με τα δύο αδέρφια να γίνονται από τους πιο μάχιμους πρεσβευτές της συμπερίληψης στον αθλητισμό και στην κοινωνία.

Οι Iron Brothers, από το 2018, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, στο εξαιρετικά απαιτητικό τρίαθλο Ironman, έναν αγώνα μεγάλης απόστασης και αντοχής ο οποίος περιλαμβάνει κολύμπι, ποδήλατο και τρέξιμο. Μέχρι στιγμής, έχουν ολοκληρώσει 30 τέτοιους αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ironman στο Αμβούργο, στο οποίο μάλιστα αποτέλεσαν την πρώτη «ειδική» ομάδα που κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τον αγώνα.

Στις 23 Οκτωβρίου, ο Πέδρο και ο Μιγκέλ βρέθηκαν στην Αθήνα, συμμετέχοντας στο Ironman 70.3 (1.9 χλμ. κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο, 21 χλμ. τρέξιμο), το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά στη Βουλιαγμένη, ως μέρος του παγκόσμιου προγράμματος αγώνων της Ironman. 

Η Kaizen Gaming και το διεθνές της brand Betano, με το οποίο δραστηριοποιείται σε 10 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, υποστηρίζει σταθερά την προσπάθεια των Iron Brothers, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Herois». Έτσι εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ελλάδα, θέλοντας να συμβάλει στη μετάδοση του μηνύματός των δύο αδερφών για συμπερίληψη στον αθλητισμό όπως και τη στήριξη των ατόμων με εγκεφαλική παράλυση.     

Στο πλαίσιο της συμμετοχής των Iron Brothers στο Ironman της Αθήνας, η Kaizen Gaming ανέλαβε  παράλληλα την πρωτοβουλία να ενισχύσει τον Πανελλήνιο Σύλλογο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση, Φροντίδα, προχωρώντας σε δωρεά για την κάλυψη λειτουργικών και άλλων σημαντικών αναγκών του Συλλόγου και των ανθρώπων που εντάσσονται στα προγράμματά του.

Δείτε την προσπάθεια των Iron Brothers 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content