ΟΠΑΠ: Χορηγός του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Date:

Share post:

Με επιτυχία στεύθηκε ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που διενεργήθηκε το Σαββατοκύριακο, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Συμμετείχαν 30.000 δρομείς από όλο τον κόσμο στους αγώνες των 5 χλμ., 10 χλμ. και των 42.195 μ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Όλοι οι συμμετέχοντες είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19. 

Δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες των εφετινών διαδρομών του Μαραθωνίου βρέθηκε ο ΟΠΑΠ, εμψυχώνοντάς τους με διάφορες δράσεις κατά μήκος της διαδρομής πριν φτάσουν στο Καλλιμάρμαρο. Η ομάδα κρουστών «Ηχόδραση» βρέθηκε επί της Ηρώδου Αττικού, δίνοντας ρυθμό στους δρομείς πριν κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ DJs στη Βασ. Σοφίας συνόδευαν με μουσική τους Μαραθωνοδρόμους στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα τους. 

Η καρδιά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» 

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» συνέχισε μέχρι το τέλος του αγώνα να συγκεντρώνει πόντους προσφοράς για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, στο πλαίσιο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Στην Ηρώδου Αττικού είχε τοποθετηθεί η πύλη σε σχήμα καρδιάς της «Ομάδας Προσφοράς» και για κάθε διέλευση δρομέα ή περαστικού από κάτω της, ο ΟΠΑΠ προσφέρει ένα ευρώ στο έργο ανακαίνισης των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Ασφάλιση έναντι καταστροφικών Κινδύνων

Σε μια φάση αδιέξοδης ενεργειακής κρίσης -για την άμεση αντιμετώπιση της οποίας στην Ευρώπη φαίνεται να μην υπάρχουν...

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΠΕ στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

Σε εννέα νησιά εξετάστηκαν στο πνευμονολογικό ιατρείο συνολικά 290 άτομα, σχεδόν τριπλάσιος αριθμός συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

UNILEVER: Νέες αρχές για την εμπορία τροφίμων σε παιδιά

Η εταιρεία θα σταματήσει την προώθηση και τη διαφήμιση τροφίμων και αναψυκτικών σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών τόσο στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή δράση προσφοράς για την ζωή

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.