ΟΠΑΠ: Χορηγός του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες των εφετινών διαδρομών του Μαραθωνίου βρέθηκε ο ΟΠΑΠ, εμψυχώνοντάς τους με διάφορες δράσεις κατά μήκος της διαδρομής πριν φτάσουν στο Καλλιμάρμαρο.

Με επιτυχία στεύθηκε ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, που διενεργήθηκε το Σαββατοκύριακο, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ.

Συμμετείχαν 30.000 δρομείς από όλο τον κόσμο στους αγώνες των 5 χλμ., 10 χλμ. και των 42.195 μ., τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Όλοι οι συμμετέχοντες είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης Covid-19. 

Δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες των εφετινών διαδρομών του Μαραθωνίου βρέθηκε ο ΟΠΑΠ, εμψυχώνοντάς τους με διάφορες δράσεις κατά μήκος της διαδρομής πριν φτάσουν στο Καλλιμάρμαρο. Η ομάδα κρουστών «Ηχόδραση» βρέθηκε επί της Ηρώδου Αττικού, δίνοντας ρυθμό στους δρομείς πριν κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ DJs στη Βασ. Σοφίας συνόδευαν με μουσική τους Μαραθωνοδρόμους στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα τους. 

Η καρδιά της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» 

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» συνέχισε μέχρι το τέλος του αγώνα να συγκεντρώνει πόντους προσφοράς για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, στο πλαίσιο του 38ου Αυθεντικού Μαραθωνίου. Στην Ηρώδου Αττικού είχε τοποθετηθεί η πύλη σε σχήμα καρδιάς της «Ομάδας Προσφοράς» και για κάθε διέλευση δρομέα ή περαστικού από κάτω της, ο ΟΠΑΠ προσφέρει ένα ευρώ στο έργο ανακαίνισης των νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!