Ο Αιμίλιος Κυριάκου Πρόεδρος του Jounior Achievement Greece

Date:

Share post:

Ο Αιμίλιος Κυριάκου, Διευθύνων Σύμβουλος Citi Ελλάδος, Μάλτας, Κύπρου και Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικής Τραπεζικής Citi Ελλάδος εξελέγη Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του Junior Achievement Greece κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση του Oργανισμού.

Διαδέχεται τον απερχόμενο πρόεδρο Μάρκο Βερέμη, ο οποίος στη διάρκεια της εξαετούς επιτυχημένης προεδρίας του έθεσε τον Οργανισμό σε νέα, ανοδική τροχιά.  Ο κ. Βερέμης, Συνιδρυτής και Πρόεδρος της Upstream, Εταίρος στην BigPi Venture Capital, παραμένει στο Δ.Σ. του Junior Achievement με την ιδιότητα του μέλους. 

Το Junior Achievement Greece αποτελεί μέρος του διεθνούς δικτύου του μη κερδοσκοπικού Oργανισμού Junior Achievement Worldwide, που προσφέρει επιχειρηματική εκπαίδευση σε μαθητές, φοιτητές και σπουδαστές και ανοίγει νέους δρόμους στα επαγγελματικά τους όνειρα.

Ο κ. Κυριάκου έχει μακρόχρονη παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Junior Achievement Greece και ήδη – από τη μέχρι πρότινος θέση του Αντιπροέδρου – έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την επιτυχημένη διαδρομή του οργανισμού. 

Related articles

La Fondation La Rοche–Posay & «Φλόγα»: Στηρίζουν παιδιά με καρκίνο

Το La Fondation La Roche-Posay αρωγός στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Σιδενόρ: Στο πλευρό των πλημμυροπαθών με τη θυγατρική της Sovel

Σιδενόρ και Sovel συνεχίζουν να παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις θεωρώντας καθήκον τους να βρίσκονται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες.

Γιάννης Ρούντος: Περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, “σαν σήμερα” για πάντα

Στο “ημερολόγιο καταστρώματος” κατά τον διαιωνιζόμενο πλου της ανθρωπότητας, η 25η Σεπτεμβρίου καταγράφεται ως η ημέρα κατά την...

SolidarityNow: Ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Το SolidarityNow βρέθηκε από τις πρώτες ώρες της καταστροφής στο Βόλο, όπου στήθηκε σταθμός ρευματοδότησης με γεννήτρια της οργάνωσης.
Skip to content