Ο Α.Αθανασούλας νέος πρόεδρος του SBC Greece

Date:

Share post:

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, της STIRIXIS Group, αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του Sustainable Building Council Greece (Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων) κατά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης του φορέα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή η εκλογή αυτή που με φέρνει να ηγούμαι μιας τέτοιας εξαιρετικής ομάδας και μιας τόσο σημαντικής προσπάθειας Εθνικά και Διεθνώς» δήλωσε ο νέος πρόεδρος Αλέξανδρος Αθανασούλας και σημείωσε: «Δεν είναι μόνο καθήκον μας να ενημερώσουμε, υποστηρίξουμε και προωθήσουμε την αειφορία στις Ελληνικές κατασκευές. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν όλοι πόσο σημαντικό ρόλο η αειφορία διαδραματίζει στην ευημερία της κοινωνίας, των ανθρώπων αλλά και των επιχειρήσεων. Τα επόμενα χρόνια, οι ευκαιρίες για αειφόρο ανάπτυξη θα αυξηθούν με νέα προγράμματα, νέες χρηματοδοτήσεις, νέες λύσεις. Το Ελληνικό οικοσύστημα των κατασκευών είμαι βέβαιος πως θα αδράξει την ευκαιρία. Το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από έμπειρους στο χώρο επαγγελματίες, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συνεργασία που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τις σημαντικότατες πολυετείς προσπάθειές του, και ειδικά εν μέσω πανδημίας και την επιτυχία στη διατήρηση του SBC Greece στην πρώτη γραμμή της αειφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».