Ο Α.Αθανασούλας νέος πρόεδρος του SBC Greece

Date:

Share post:

Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, της STIRIXIS Group, αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του Sustainable Building Council Greece (Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων) κατά τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης του φορέα, σύμφωνα με ανακοίνωσή του.

«Είναι μεγάλη μου τιμή η εκλογή αυτή που με φέρνει να ηγούμαι μιας τέτοιας εξαιρετικής ομάδας και μιας τόσο σημαντικής προσπάθειας Εθνικά και Διεθνώς» δήλωσε ο νέος πρόεδρος Αλέξανδρος Αθανασούλας και σημείωσε: «Δεν είναι μόνο καθήκον μας να ενημερώσουμε, υποστηρίξουμε και προωθήσουμε την αειφορία στις Ελληνικές κατασκευές. Είναι σημαντικό να κατανοήσουν όλοι πόσο σημαντικό ρόλο η αειφορία διαδραματίζει στην ευημερία της κοινωνίας, των ανθρώπων αλλά και των επιχειρήσεων. Τα επόμενα χρόνια, οι ευκαιρίες για αειφόρο ανάπτυξη θα αυξηθούν με νέα προγράμματα, νέες χρηματοδοτήσεις, νέες λύσεις. Το Ελληνικό οικοσύστημα των κατασκευών είμαι βέβαιος πως θα αδράξει την ευκαιρία. Το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από έμπειρους στο χώρο επαγγελματίες, καλεί όλους τους εμπλεκόμενους σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συνεργασία που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο για τις σημαντικότατες πολυετείς προσπάθειές του, και ειδικά εν μέσω πανδημίας και την επιτυχία στη διατήρηση του SBC Greece στην πρώτη γραμμή της αειφορίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content