Ο Δ. Γιαννακόπουλος τιμήθηκε με το βραβείο « ΔΙΟΛΚΟΣ»  στα Βραβεία “Made in Greece 2022”

Date:

Share post:

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, τίμησε με το βραβείο «ΔΙΟΛΚΟΣ» τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο,  Πρόεδρο Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ στην χθεσινή τελετή απονομής των βραβείων “Made in Greece 2022».  

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο Βραβείο, το οποίο απονέμεται σε προσωπικότητες, που με τις καινοτόμους ενέργειες και δραστηριότητές τους άνοιξαν δρόμο για να διευκολύνουν το διεθνές εμπόριο της χώρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καθιέρωση του ‘Made in Greece’ παγκοσμίως.  

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ευχαρίστησε τους Διοργανωτές ενώ ανέφερε κατά την τελετή απονομής: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στη χώρα μας πρωτοβουλίες, όπως τα βραβεία Μade in Greece, που βραβεύουν τις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες συμβάλλουν στην ελληνική οικονομία και επενδύουν στο μέλλον της χώρας. Η Ελλάδα έχει και την τεχνογνωσία και το ανθρώπινο δυναμικό και τους επιχειρηματίες για να μπορεί να στέκεται στα δικά της πόδια. Αυτές οι επιχειρήσεις  λοιπόν που υποστηρίζουν και επενδύουν στη χώρα μας έχουν πολύ μεγάλη αξία. Η ΒΙΑΝΕΞ θέλει να συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα και να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους, στηρίζοντας σταθερά τη χώρα παρά τις προκλήσεις. Tο 70% του τζίρου μας επιστρέφεται στο κράτος μέσα από φορολογία και clawback. Δεν ζητάμε κίνητρα, ζητάμε να μην μπαίνουν εμπόδια, γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην Ελλάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, και θέλουμε να κάνουμε την Ελλάδα υπερήφανη».

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διοργανώτρια των Βραβείων “Made in Greece”, αναδεικνύει και επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Ο θεσμός των Βραβείων “Made in Greece” εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛΑΜ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content