Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Date:

Share post:

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ), Mr. Francesco Rocca, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (8/5), απέστειλε εορταστικό μήνυμα στο Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στο οποίο συγχαίρει ιδιαίτερα θερμά τον Ε.Ε.Σ. και ειδικότερα την Διοίκησή του για το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που παράγει καθημερινά, εντός και εκτός συνόρων, προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας. 

Το μήνυμα του Προέδρου της ΔΟΕΣ, Mr. Francesco Rocca προς τον Ε.Ε.Σ. εδώ: https://youtu.be/DDiYd-YF_vQ

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ), τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, στις 8 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, διοργανώνοντας μεγάλη εκδήλωση, στην οποία τίμησε και την Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο στον Τομέα της Υγείας, καθώς και Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την πολύπλευρη ανθρωπιστική τους προσφορά προς την ελληνική κοινωνία.

Σημειώνεται ότι, η Βουλή των Ελλήνων, αναγνωρίζοντας το έργο του διεθνούς ανθρωπιστικού κινήματος και του Ε.Ε.Σ., αποφάσισε τη φωταγώγηση της Βουλής των Ελλήνων με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5), ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content