Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ δίπλα σε παιδιά και οικογένειες

Date:

Share post:

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πιστός στο όραμα του να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στη νέα γενιά, στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα το έργο του Οργανισμού Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος (Make-A-Wish). Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, διαθέτει σε όλα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγαρέων και Δέλτα Θεσσαλονίκης, 12.500 «Αστέρια της Ευχής», υποστηρίζοντας έτσι τον Οργανισμό για να εκπληρώσει τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αστέρι έχει μία μοναδική αξία, καθώς βοηθά να εκπληρωθούν οι ευχές έξι παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που διαμένουν στις περιοχές του Θριασίου και στη Θεσσαλονίκη και πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Ταυτόχρονα, η ενέργεια αυτή συμβάλλει στο να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν οι μαθητές αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά, καθώς όλοι μαζί προσφέρουμε στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, τα Χριστούγεννα που ονειρεύονται!

Αυτά τα Χριστούγεννα, με την υποστήριξη του Ομίλου θα εκπληρωθούν οι ευχές των παρακάτω δυνατών παιδιών του Οργανισμού και θα τους χαρίσουμε χαμόγελα και δύναμη για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους:

  • Νεκταρία, 6 ετών, Θριάσιο: Εύχομαι να πάω στην Disneyland στο Παρίσι.
  • Ανδρέας, 11 ετών, Δυτική Αττική: Εύχομαι να αποκτήσω έναν υπολογιστή gaming. 
  • Δημήτρης, 15 ετών, Δυτική Αττική: Εύχομαι να αποκτήσω ένα κουτάβι. 
  • Πολυτίμη, 16 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να πάω στο χωριό του Άη Βασίλη, στο Ροβανιέμι, τα Χριστούγεννα 
  • Νεφέλη, 7 ετώνΘεσσαλονίκη: Εύχομαι να αποκτήσω ένα δεντρόσπιτο-κάστρο
  • Κωνσταντίνος, 16 ετών, Θεσσαλονίκη: Εύχομαι να συναντήσω τον αγαπημένο μου τραγουδιστή. 

Κατά τις παραδόσεις των Αστεριών, η Γεωργία Λασανιάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ, σημείωσε: «Σε μια περίοδο συνυφασμένη με την αλληλεγγύη και την αγάπη, ο Όμιλός μας προσφέρει μέσα από μια συλλογική προσπάθεια την ευκαιρία σε 6 παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών που δοκιμάζονται, για να αισθανθούν αγάπη και να πάρουν ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουν».

Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, δήλωσε: «Τα Ελληνικά Πετρέλαια παραμένοντας αφοσιωμένα στην στήριξη της κοινωνίας, υποστηρίζουν το έργο μας, υιοθετώντας ευχές έξι παιδιών των περιοχών όπου δραστηριοποιούνται. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Η αφοσίωση τους στο κοινωνικό έργο, η σταθερότητα της υποστήριξης και η καρδιά που «βάζουν» σε κάθε ενέργεια, είναι αυτή που μας αγγίζει τόσο πολύ, τόσο βαθιά!»

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στηρίζει το έργο φορέων και οργανώσεων που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν  δυσκολίες. 

Συγκεκριμένα, προσφέρει τρόφιμα σε πάνω από 1.000 οικογένειες, μέσω των τοπικών ενοριών Ασπρόπυργου, Μάνδρας, Μεγαρέων, του συσσιτίου Αγ. Γεωργίου και της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Παράλληλα, ενισχύει το έργο 14 οργανισμών της Αττικής, του Θριασίου και της Θεσσαλονίκης, που μεριμνούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, εκφράζοντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση του Vital Blue της Επίκυκλος 

Η Vital Blue είναι ένα αστικό κτήριο με οκτώ  πολυτελείς κατοικίες πολλαπλών επιπέδων, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

To instacar στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ και την Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος

Με την ολοκλήρωση της ενέργειας, η ομάδα του instacar επισκέφτηκε την έδρα του Άλλου Ανθρώπου, στο Μεταξουργείο, ενισχύοντας τη δράση της ομάδας της κοινωνικής κουζίνας, μαγειρεύοντας και μοιράζοντας φαγητό.

Special Olympics Hellas: Η Καβάλα, 19ος σταθμός με τη συμβολή του ΙΣΝ

Το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Special Olympics, δωρεά του ΙΣΝ, μέσα από τον αθλητισμό, ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την αξιοπρέπεια προς άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Teleperformance, Barphone & DIMAND ενισχύουν το έργο της πυροσβεστικής

Κάθε ζωή, κάθε δέντρο και κάθε περιουσία που σώζεται από τη μανία της φωτιάς, μας γεμίζει ελπίδα και...
Skip to content