Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ στηρίζει τους πρόσφυγες της Ουκρανίας

Date:

Share post:

Με αίσθημα ευθύνης και επίγνωση του μεγέθους της προσφυγικής κρίσης στην Ουκρανία και των βασικών αναγκών που αντιμετωπίζουν τα θύματά της, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ συμμετέχει στην αγωνία τους και καταθέτει τη συμμετοχή του για την ανακούφισή τους. Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση και με τους αρμόδιους φορείς, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ προσέφερε αντιβακτηριδιακά- απολυμαντικά προϊόντα αξίας 50.000 ευρώ στους πολίτες της Ουκρανίας που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους προκειμένου να απομακρυνθούν από τις εμπόλεμες περιοχές. 

Η προσφορά αυτή του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ έχει σκοπό -μεταξύ άλλων- να συμβάλει στην αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η οποία έχει μεν υποβαθμιστεί εξαιτίας των προτεραιοτήτων που θέτει ο πόλεμος, δεν παύει όμως να είναι παρούσα και να ταλαιπωρεί τους συνανθρώπους μας οι οποίοι, λόγω συνθηκών, δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα για να τη διαχειριστούν αποτελεσματικά.  

Όπως δήλωσε στέλεχος του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ, «με ιδιαίτερη συγκίνηση και με την ευχή να λήξει το ταχύτερο δυνατό η τεράστια αυτή ανθρωπιστική κρίση, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ επιθυμεί να συμβάλει ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια βοήθειας των προσφύγων. Στόχος μας, τόσο σε συνθήκες κανονικότητας όσο και σε έκτακτες ανάγκες, είναι να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο χρήσιμοι για την κοινωνία. Ένας στόχος ο οποίος σήμερα, κάτω από το πρίσμα του πολέμου, γίνεται για εμάς επιτακτική ανάγκη». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».